Συνάντηση εργασίας με τον Γ. Κωνσταντάτο στο δημαρχείο Αργυρούπολης – Ελληνικού είχε ο Γ. Μυλωνάκης

Οδοφωτισμός, δημοτική συγκοινωνία και «Σπίτι των Συλλόγων» ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν

Με τον δήμαρχο Αργυρούπολης – Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο συναντήθηκε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο τον επαφών που έχει ξεκινήσει ο Γ. Μυλωνάκης με εν ενεργεία δημάρχους προκειμένου να ανταλλάσσει απόψεις και να ενημερώνεται για καλές πρακτικές που εφαρμόζουν άλλοι Δήμοι.

Στην περίπτωση του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού η συνάντηση εστιάστηκε στους τομείς του οδοφωτισμού, της δημοτικής συγκοινωνίας και του «Σπιτιού των Συλλόγων», ζητήματα τα οποία βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του εκλεγμένου δημάρχου της Αγίας Παρασκευής.

«Ως νέα δημοτική αρχή σκοπεύουμε να επενδύσουμε στις διαδημοτικές επαφές και συνεργασίες, προκειμένου να γίνουμε κοινωνοί καλών πρακτικών άλλων Δήμων, τις οποίες θα προσαρμόσουμε στις ανάγκες της πόλης και των συμπολιτών μας. Με τον δήμαρχο Αργυρούπολης – Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις και να ενημερωθώ για θέματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας, όπως ο οδοφωτισμός, η δημοτική συγκοινωνία και το “Σπίτι των Συλλόγων”. Ήταν μια χρήσιμη συζήτηση και τον ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μου διέθεσε. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία μας ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων μας την 1η Ιανουαρίου 2024, χωρίς να αφήνουμε ούτε μία ώρα να πάει χαμένη» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γ. Μυλωνάκης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.