Θαλής Κόττης: ευχές στη νέα δημοτική Αρχή και αποχώρηση από την “Νέα Αρχή”

.

Με ένα σύντομο e-mail που εστάλη (14/11/23) στο aparaskevi-images.gr ο κ. Θαλής Κόττης, ιδρυτικό στέλεχος της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”, ανακοινώνει την αποχώρησή του από την παράταξη. Παράλληλα, εύχεται μια ευδόκιμη και δημιουργική θητεία στον εκλεγέντα δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη. Είναι σημαντικό ότι τονίζει πως “οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής δεν έχουν καμία σύγχυση” θυμίζοντάς μας την σχετική ανακοίνωση του απερχόμενου δημάρχου.

Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής δεν έχουν καμία σύγχυση – Απεναντίας έχουν μια νέα, υπεύθυνη Δημοτική αρχή του Κου Μυλωνάκη  που στηρίζουμε και της ευχόμαστε ευδόκιμη, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία με αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσουμε  την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου καθώς και τόν ίδιο τον Κον  Βασίλη Ζορμπά που προσέφερε πολλά στον Δήμο.

Επίσης θεωρώ δικαίωμα μου να ζητήσω την διαγραφή μου τόσο εμένα όσο και τής δεκαεξαμελης ευρύτερης οικογένειας μου από την παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ όπου καί υπήρξα Νο 1 ιδρυτικό μέλος.

Δηλώνω ότι δεν μας εκπροσωπεί πλέον η εν λόγω παράταξη”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.