Πυρ και μανία η πρόεδρος του Σωματείου Ρουμελιωτών Β/Α Αττικής με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής

.

Καταγγελτική εναντίον του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νίκου Κωβαίου παρουσιάζεται η πρόεδρος του Σωματείου Ρουμελιωτών Β/Α Αττικής κ. Αγγελική Σκοτίδα. Σύμφωνα με τα γραφόμενά της τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από 7 τοπικούς συλλόγους για να αποσταλούν στο χωριό Παλαμάς της Θεσσαλίας που επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες κατέληξαν μετά από σχεδόν ένα μήνα στο δήμο Φαρκαδώνας. Η κ. Σκοτίδα χαρακτηρίζει δημόσια τον κ. Κωβαίο ως “ψεύτη και αναξιόπιστο” , μιλά για “εμπαιγμό στο πρόσωπό της” από εκείνον και ζητά συγνώμη από τους κατοίκους του Παλαμά που περίμεναν αδίκως την αποστολή!

«Δεν υπάρχουν λόγια που να χαρακτηρίζουν την ανάλγητη ενέργεια του αντιδημάρχου κ Ν. Κωβαίου ενώ υπάρχουν έγγραφα και ευχαριστήρια επιστολή για την αποστολή των πραγμάτων που συνέλεξαν οι σύλλογοι της Αγίας Παρασκευής συγκεκριμένα για ν. Καρδίτσας και για το δήμο Παλαμά. Αυτός έκανε αυτο που ήθελε εκείνος σε συνεννόηση με αιρετούς του δήμου Φαρκαδώνα και σημειωτέων ήταν η δεύτερη αποστολή στο ίδιο τόπο», γράφει η κ. Σκοτίδα.

Και συνεχίζει «Χθες 8-11-2023 τα έστειλε εκεί που ήθελε και όχι εκεί που είχε συμφωνήσει και ο δήμαρχος (υπάρχουν οι σχετικές επιστολές) ο εμπαιγμός του στο πρόσωπό μου και επί ένα μήνα σχεδόν η κοροϊδία του σήμερα φεύγουν αύριο φεύγουν και τελικά να έχει φορτώσει τα πράγματα και την παραμονή 7-11-2023 να μην έχει ειδοποιήσει αρμοδίως τους αντιδημάρχους του δήμου Παλαμά και να μου λέει ειδοποίησε εσύ το λιγότερο που μπορώ να τον χαρακτηρίσω είναι δημόσια είναι ψεύτης και αναξιόπιστος τόσο προς εμένα όσο και για τους ανθρώπους του δήμου Παλαμά που περίμεναν την αποστολή που και ακόμη σήμερα συνάνθρωποί μας κοιμούνται κάτω. Ζητώ συγνώμη δημόσια από τους ανθρώπους του δήμου Παλαμά.

Υ.γ. θα ζητηθούν έγγραφες εξηγήσεις»

.

Να θυμίσουμε ότι στις 12-10-2023 οι σύλλογοι 1) Σύλλογο Κοντοπεύκου Αγίας Παρασκευής, 2) Αλληλεγγύη για όλους 3) Δίκτυο Ανταλλαγής & Αλληλεγγύης, 4) Lions Αγίας Παρασκευής, 5) Πολιτιστικό Σύλλογο Χοροταξιδευτές, 6) Σωματείο Ρουμελιωτών Βόρειας και Ανατολικής Αττικής 7) Σύλλογο Πευκάκια Αγίας Παρασκευής “Η Αναγέννηση” παρέδωσαν στον Δήμαρχο Β. Ζορμπά και τον αντιδήμαρχο Β. Σάρκουλα το σύνολο των ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκέντρωσαν με σκοπό να τα προωθήσουν το ταχύτερο δυνατόν στον Δήμο Παλαμά του Νομού Καρδίτσας και συγκεκριμένα στα χωριά Προάστιο, Αγία Τριάδα, Μεταμόρφωση & Βλοχό, περιοχές που επλήγησαν σημαντικά από τις καταστροφικές πλημμύρες.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.