Συνάντηση του εκλεγμένου Δημάρχου Γ. Μυλωνάκη με τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Η. Αποστολόπουλο

Αντάλλαξαν απόψεις για καλές πρακτικές και εξέτασαν δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων

Συνεχίζει τις επαφές του με εν ενεργεία δημάρχους ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, ανταλλάσσοντας χρήσιμες απόψεις πάνω σε καλές πρακτικές που ήδη εφαρμόζονται από άλλους δήμους, αλλά και διερευνώντας δυνατότητες συνεργασίας σε διάφορους τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 με τον δήμαρχο του όμορου Δήμου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, με τον οποίο και συζήτησε θέματα που αφορούν τις ψηφιακές υπηρεσίες, τη δημοτική συγκοινωνία, τα δημοτικά πολυιατρεία κ.ά. Επίσης, διερευνήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας των δύο Δήμων σε ζητήματα Πολιτισμού αλλά και προστασίας και αξιοποίησης του Υμηττού. 

«Συνεχίζουμε σταθερά τις διαδημοτικές επαφές μας προκειμένου να εμπλουτίσουμε με καλές πρακτικές από άλλους δήμους το πρόγραμμα που θα εφαρμόσουμε, ως νέα δημοτική αρχή, από την 1η Ιανουαρίου 2024» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Γ. Μυλωνάκης και συμπλήρωσε: «Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, με τον οποίο και συζήτησα σειρά θεμάτων που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη. Παράλληλα, επειδή οι δύο Δήμοι μας παρουσιάζουν κοινά χαρακτηριστικά, εξετάσαμε τη δυνατότητα συνεργασίας μας σε πολιτιστικά και περιβαλλοντικά θέματα που άπτονται του Υμηττού μας.

Συνεχίζουμε σταθερά να προετοιμάζουμε το αύριο της Αγίας Παρασκευής, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία επιτυχημένων αυτοδιοικητικών, όπως ο Ηλ. Αποστολόπουλος, ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.