Ενημέρωση από την Ένωση Γονέων για τις εξελίξεις στο Ο.Τ. 119 (ΜΑΚΡΗ)

Υπόθεση Ο.Τ. 119 (πρ. εκπαιδευτήρια ΜΑΚΡΗ)

Συνεχίζουμε μέχρι τέλους για το σχολείο που οφείλουμε στα παιδιά μας

Παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της υπόθεσης ΜΑΚΡΗ και συναισθανόμενοι την ανάγκη των παιδιών μας, όσο ποτέ άλλοτε, για ασφαλή και σύγχρονα σχολεία σας ενημερώνουμε ότι η αίτηση της ιδιοκτήτριας για την ακύρωση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας για την κήρυξη της απαλλοτρίωσης του ΟΤ 119 που επρόκειτο να συζητηθεί στις 13-11-2023, στο Συμβούλιο της Επικρατείας αναβλήθηκε από το ίδιο το δικαστήριο για τις 4-12-2023.

Εμείς εξακολουθούμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, που αφορούν το Ο.Τ. 119 (πρώην εκπαιδευτήρια ΜΑΚΡΗ) και με πνεύμα συνεργασίας με τους αρμόδιους φορείς, με υπομονή και  επιμονή, με συνεχή και δυναμική παρουσία στη σχολική κοινότητα και το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης του οικοπέδου και τη θεμελίωση του 12ου δημοτικού, που τόσο ανάγκη έχουν τα παιδιά της πόλης μας.

Φάρος και στυλοβάτης στον αγώνα μας η υπ’ αριθμ. 1334 /2021 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε απαράδεκτες τις συνθήκες συνωστισμού ή και μέσα σε κοντέινερ στέγασης των μαθητών μας!

Συνεπώς, ενωμένοι και με μεγαλύτερη ακόμη ορμή συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την απόκτηση του Ο.Τ. 119 (πρώην εκπαιδευτήρια ΜΑΚΡΗ) για τα παιδιά της πόλης μας!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, συνδημότες και τοπικούς φορείς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν χρόνια τώρα στο δίκαιο και ιερό αγώνα μας!

Αγ. Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2023

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.