Επιστολή-καταγγελία της κ. Ειρήνης Πιπερίδου για πρ. υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης

Την παρακάτω ενυπόγραφη επιστολή έλαβε στο mail του το aparaskevi-images.gr και τη δημοσιεύει αυτούσια:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δημοσιοποιήσω στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής και των γειτονικών περιοχών ότι έχω πέσει θύμα απάτης από υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Παρόλο που κατοικώ στο δήμο Περιστερίου, νιώθω την ανάγκη να δημοσιοποιήσω το συγκεκριμένο γεγονός για να μπει ένα τέλος στη δράση του που από, τι φαίνεται άρχισε να επεκτείνεται και εκτός του δήμου διαμονής του.

Το τελευταίο διάστημα η δράση του άρχισε να απασχολεί τη δημοσιότητα καθώς υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις σε βάρος του σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως μέσω των εφημερίδων Political και Μπαμ καθώς και της τηλεοπτικής εκπομπής του Σταρ «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το άτομο στο οποίο αναφέρομαι είναι πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και νυν δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος με το πρόσχημα υποτιθέμενων Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης μου απέσπασε περί τα 128.000 ευρώ από τα οποία μου έχει επιστρέψει μόνο, μετά από ένα χρόνο πλέον και πολλή πίεση, περίπου 5.000 ευρώ.

Ο εν λόγω κύριος με προσέγγισε μέσω του facebook όπου είχαμε αρκετούς κοινούς γνωστούς. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα επικοινωνίας η σχέση μας πήρε πιο προσωπική μορφή. Η γνωριμία μας έγινε σε μία ευάλωτη φάση της προσωπικής ζωής μου κατά την οποία προσπαθούσα να βρω τις ισορροπίες μου καθώς μέσα σε μία εξαετία έχασα αιφνιδίως και τους δυο γονείς μου μένοντας μόνη πλέον στη ζωή αφού είμαι μοναχοκόρη, μοναχοπαίδι.

Καθώς η αρχική προσέγγιση αλλά και η μετέπειτα συμπεριφορά του προς εμένα δεν μου έδωσε αφορμή για κάποιο αρνητικό προβληματισμό, άρχισα σύντομα να τον εμπιστεύομαι, αφού είχε κατορθώσει μέσω συζητήσεων μας να με πείσει ότι με νοιάζεται, με σέβεται και με εκτιμά.

Το χρηματικό ποσό που μου απέσπασε με δόλο τόσο μέσω μετρητών στον ίδιο όσο και μέσω εμβασμάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ιδίου και μιας γυναίκας που σε έμενα την παρουσίασε ως συνεργάτιδα στο γραφείο του, μου είχε πει ότι είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας, αλλά    σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μπαμ η συγκεκριμένη γυναίκα είναι εκπαιδευτικός, αποτελούσε τους κόπους ζωής των αποθανόντων γονιών  μου. Με  άφησε στην κυριολεξία       άφραγκη… Έφτασα από να έχω καταθέσεις χιλιάδων ευρώ σε σημείο να ζητιανεύω τα λεφτά μου, να με βοηθούν οικονομικά φίλοι μου και να έχω απλήρωτους λογαριασμούς με αποκορύφωμα πρόσφατη διακοπή ρεύματος στο σπίτι μου.

Η οικονομική μου αφαίμαξη ξεκίνησε στις 7 Νοεμβρίου 2022 κι έως σήμερα συνεχίζει να κρατά παρανόμως το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που μου απέσπασε (περίπου 123.0000 ευρώ) για τα δήθεν Προγράμματα Επιβράβευσης του Υπουργείου Ανάπτυξης, η ύπαρξη των οποίων διαψεύστηκε δημοσίως από τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, πρώην Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τον οποίο ενημέρωσα και προσωπικά παρουσία και του δικηγόρου μου, του κυρίου Κωνσταντίνου Μαντζουράνη, στις αρχές Οκτωβρίου 2023. Μεταξύ των άλλων ο κύριος Γεωργιάδης δήλωσε ότι θα σταθεί στα θύματα που έκαναν μήνυση σε βάρος του πρώην υποψήφιου Δημάρχου.

Επιπλέον, το Φεβρουάριο του 2023 με πρόσχημα ότι αδυνατούσε να αποπληρώσει μια επαγγελματική του υποχρέωση με έπεισε να πάρω για λογαριασμό του στο όνομα μου από την Eurobank ένα καταναλωτικό δάνειο ύψους 2.500 ευρώ διαβεβαιώνοντας με για την αποπληρωμή του εντός της συγκεκριμένης εβδομάδας. Σε αντίθεση του αρχικού ισχυρισμού του το δάνειο μου το αποπλήρωσε τον Απρίλιο μετά από πολλές πιέσεις μου καθώς είχα έρθει σε απόγνωση, αφού με ενοχλούσαν συνεχώς υπάλληλοι της τράπεζας για απλήρωτες δόσεις.

Έχω κινηθεί ήδη νομικά εναντίον του έχοντας καταθέσει εναντίον του μήνυση για κακούργημα και αγωγή. Επίσης, στις 1 Νοεμβρίου 2023 παρευρέθηκα στο τοπικό συμβούλιο του δήμου Αγίας Παρασκευής όπου και ζήτησα το λόγο και μίλησα για το συγκεκριμένο θέμα ενώπιον μελών του συμβουλίου και του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για την ενημέρωση τους καθώς ο εν λόγω κύριος έχει επανεκλεγεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί μέλος και στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Δυστυχώς ο μηνυόμενος ήταν απών τη συγκεκριμένη μέρα από το συμβούλιο αλλά είμαι πεπεισμένη ότι έλαβε πλήρη γνώση των όσο διατύπωσα.

Επίσης, αξίζει να αναφέρω ότι όλο το φετινό καλοκαίρι υποσχόταν την επιστροφή των χρημάτων μου κάτι όμως που έμενε στα λόγια. Σε πρόσφατη επικοινωνία μας με μηνύματα στο Viber με διαβεβαίωσε εκ νέου ότι η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί στις 18-25 Νοεμβρίου με ενδιάμεσες καταβολές κάτι που φυσικά δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα που σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή.

Μετά από τις καθημερινές μου πλέον οχλήσεις μέσω μηνυμάτων στο Viber που αφορούσαν ακριβή ημερομηνία επιστροφής των χρημάτων, καθώς όπως κατ´ επανάληψη τον ενημέρωσα πιέζομαι πλέον οικονομικά, μου ζήτησε να ενημερώνομαι για τη διαδικασία επιστροφής όλων των χρημάτων μου μέσω του δικηγόρου του κυρίου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, με μπλόκαρε από παντού προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο μάλλον να υπεκφύγει για τα όσα μου είπε για τις νέες ημερομηνίες.

Άξιο αναφοράς είναι και το ότι τον Φεβρουάριο του 2023 μου ζήτησε να εκτελέσω χρέη τηλεφωνήτριας του για την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας που διοργάνωνε. Μου είχε στείλει email με λίστες ονομάτων από την ΔΗΜ.Τ.Ο. της Αγίας Παρασκευής που όπως μου είχε αναφέρει του της έδωσε άτομο με θεσμικό ρόλο στην τοπική της ΝΔ. Όταν όμως αντιλήφθηκα ότι τις έχει παρανόμως, σταμάτησα να κάνω ότι μου έλεγε καθώς κατάλαβα ότι ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Τα τηλεφωνήματα έγιναν από το προσωπικό μου κινητό υποδεικνύοντας μου να λέω ότι είμαι κοπέλα που έχει στο γραφείο του.

Τέλος, να σας αναφέρω ότι η συγκεκριμένη ιστορία έχει κλονίσει φοβερά την υγεία μου με αποτέλεσμα να είμαι από το καλοκαίρι του 2023 υπό ιατρική επίβλεψη ακολουθώντας πλέον και φαρμακευτική αγωγή.

Τα όσα αναφέρω παραπάνω αποδεικνύονται αληθώς με στοιχεία, έγγραφα και μάρτυρες, που έχω στη διάθεση μου.

Πιπερίδου Ειρήνη

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.