Και τρίτη υποψηφιότητα για την αρχηγία του συνδυασμού «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Β. Σάρκουλας, Δ. Δημητρίου, Ν. Ζόμπολας

Και ενώ οδεύουμε προς τις ενδοπαραταξιακές εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου επικεφαλής στον συνδυασμό «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», προέκυψε και νέα υποψηφιότητα. Μέχρι τώρα ήταν γνωστές οι υποψηφιότητες των δύο αντιδημάρχων κ.κ. Βασίλη Σάρκουλα και Νίκου Ζόμπολα. Μετά όμως από ένα e-mail που στάλθηκε στα μέλη γίνεται γνωστή και η συμμετοχή του κ. Δημήτρη Δημητρίου.

Στο e-mail καλούνται όλα τα μέλη να παραβρεθούν στις ενδοπαραταξιακές  εκλογές της 19ης Νοεμβρίου 2023, προσφέροντας τη στήριξή τους στον επόμενο ηγέτη που θα οδηγήσει την παράταξή προς νέες επιτυχίες και προκλήσεις.

«Η δύναμή μας βρίσκεται στην ενότητα μας» αναφέρεται στο κείμενο που συνυπογράφουν οι κ.κ. Δημητρίου, Ζόμπολας και Σάρκουλας.

Αναλυτικά:

«Αγαπητά μέλη,

Είναι  μια σημαντική στιγμή για την παράταξης μας ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ , καθώς πλησιάζουν οι εκλογές για το νέο Επικεφαλής.

Η συμμετοχή σας είναι απολύτως απαραίτητη. Κάθε ψήφος μετράει και κάθε γνώμη έχει σημασία. Το μέλλον της παράταξης μας εξαρτάται από τη συνολική μας δέσμευση και συμμετοχή.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας παραβρεθούμε όλοι στις ενδοπαραταξιακές  εκλογές στις 19 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11.00πμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , ψηφίζοντας και  προσφέροντας τη στήριξή μας στον επόμενο ηγέτη που θα οδηγήσει την παράταξή μας προς νέες επιτυχίες και προκλήσεις.

Η δύναμή μας βρίσκεται στην ενότητα μας και στην προθυμία μας να συμβάλουμε στην ανάπτυξη και την επιτυχία της παράταξής μας. Ας δείξουμε τη δέσμευσή μας για ένα κοινό μέλλον που θα χαράξουμε μαζί.

Σας περιμένουμε όλους στις εκλογές για να δώσουμε έμφαση στην ενότητα και να κάνουμε τη διαφορά με τη συμμετοχή μας.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΖΟΜΠΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΑΡΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.