Συγχαρητήρια του Νίκου Ζόμπολα στον νέο επικεφαλής περιμένοντας όμως πρωτοβουλίες και δείγματα γραφής ανανέωσης

Συγχαρητήρια στον συνυποψήφιο και νέο επικεφαλής Βασίλη Σάρκουλα, διάδοχο του Βασίλη Ζορμπά στην δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή-Η πόλη μας».

Να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους που με τίμησαν με το 22% των ψήφων, αν και ήμουν πρόσφατο μέλος της παράταξης. Μας δίνει σε όλους την ευθύνη να συνεχίσουμε και να παράξουμε αποτέλεσμα προς όφελος της πόλης.

Στην σημερινή μαζική δημοκρατική διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής έθεσα κάποιες προϋποθέσεις για να μπορέσει να επανακάμψει η παράταξη επιτυχώς και νικηφόρα και θα είμαστε δίπλα στο νέο επικεφαλής, αλλά προφανώς κανένας δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν και αναμένουμε σύντομα πρωτοβουλίες και δείγματα γραφής ανανέωσης.

ΝΙΚΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.