Τέλος εποχής για το Βασίλη Ζορμπά, νέο ξεκίνημα για τον Βασίλη Σάρκουλα (αποτελέσματα εκλογών)

Ο Βασίλης Ζορμπάς με τους τρείς υποψηφίους και την Οργανωτική Γραμματέα της παράταξης

Βασίλης φεύγει, Βασίλης έρχεται … Ουσιαστικά πάλι Βασίλης στην κεφαλή

Με διαφορά ψήφων εκλέχτηκε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” ο Βασίλης Σάρκουλας. Οφείλουμε να πούμε ότι δεν αποτέλεσε έκπληξη η εκλογή του, αφού οι ψίθυροι του τελευταίου διαστήματος τον παρουσίαζαν ως το “αγαπημένο παιδί” του Βασίλη Ζορμπά και φυσικά ως φαβορί. Πέραν αυτού πρόκειται για έναν αξιόλογο επιστήμονα χαμηλών τόνων. Από εδώ και στο εξής θα διαπιστώσουμε και τις αρχηγικές του δυνατότητες.

Η εκλογή αυτή σημαίνει το τέλος εποχής για τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος βέβαια όπως δήλωσε, θα παραμείνει στα δημοτικά έδρανα της αντιπολίτευσης.

Όπως ήδη αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει το aparaskevi-images.gr, στις εκλογικές διαδικασίες που τελέστηκαν σήμερα (19/11/2023) τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 61

ΛΕΥΚΑ 2

ΕΛΑΒΑΝ:

  • Δημητρίου Δημήτριος 2
  • Ζόμπολας Νικόλαος 13
  • Σάρκουλας Βασίλειος 44

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.