Η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» εκλέγει τώρα τον νέο επικεφαλής της

Οι ενδοπαραταξιακές εκλογικές διαδικασίες για την διαδοχή του Βασίλη Ζορμπά στην κεφαλή της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» διεξάγονται ομαλά αυτή την στιγμή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι υποψήφιοι για επικεφαλής είναι τρεις, όπως ήδη σας είχε ενημερώσει το aparaskevi-images.gr, και πρόκειται για τους

Δημήτριο Δημητρίου (υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις εκλογές του 2023)

Νικόλαο Ζόμπολα (πρ. αντιδήμαρχο Νεολαίας και νυν αντιδήμαρχο Διοίκησης)

Βασίλειο Σάρκουλα (αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών)

Εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου επικεφαλής 19-11-2023 //Photo: aparaskevi-images.gr

Ο νέος επικεφαλής θα εκλεγεί από όσους συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Στόχος είναι η παράταξη να παραμείνει ενωμένη, συμπαγής και ενεργή για τα επόμενα 5 χρόνια, για να συνεχίσει να προσφέρει αλλά και για να διεκδικήσει με αξιώσεις την Δημαρχιακή θητεία 2029-2033. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συστράτευση όλων γύρω από τον νέο επικεφαλής που θα εκλεγεί, ώστε να του έχει την δύναμη που απαιτούν τα καθήκοντά του απέναντι στην πόλη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο aparaskevi-images.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.