Όλα τα τμήματα του ΓΣΑΠ σε αγωνιστικό συναγερμό με πολλές νίκες

Οι Γυναίκες μας συνέχισαν το σερί των νικών τους επί του Αμύντα και στην 6η αγωνιστική και κράτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο νέος Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης , συνοδευόμενος από τον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Μάκη Τάρλα.

Ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Τάρλας, μαζί με  τον πρόεδρο του ΓΣΑΠ Βαγγέλη Κακοσούρη και τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Καράμπελα.

Από κοντά και οι νεάνιδές μας, αήττητες για οκτώ αγωνιστικές, θα δώσουν το μεγάλο ντέρμπι με τον συγκάτοικό τους στην πρώτη θέση ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ την Δευτέρα στις 21.45 στο ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ.

Οι κορασίδες Α πέτυχαν δύο σερί νίκες και βελτίωσαν αισθητά την βαθμολογική τους θέση. Ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδια θέληση και με σκληρή δουλειά για να πετύχουν τους στόχους τους. Οι κορασίδες Β(παγκορασίδες) ανεβάζουν συνεχώς το επίπεδό τους και με την τελευταία νίκη τους επί του ΑΟ Τούφας έχουν ίδιο αριθμό νικών και ηττών(3-3). Οι εμπειρίες που αποκομίζουν είναι σημαντικές.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ-ΑΜΥΝΤΑΣ: 56-45  (18-12, 06-16, 16-07, 16-10)
Διαιτητές: Μπον-Σίμα
Ενώ ξεκινήσαμε με φόρα, στο β’ δεκάλεπτο η φόρα χάθηκε , τα σουτ δεν έμπαιναν, ο Αμύντας  πέρασε μπροστά με 4 πόντους και για λίγο … κοψοχολιαστήκαμε! Όμως στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να αποκαταστήσει την τάξη. Αύξησε τα ποσοστά ευστοχίας της, βρήκε τρίποντα και τιμώρησε την άμυνα ζώνης που ο Αμύντας έπαιξε για 40 λεπτά, ανέβασε την άμυνά της, αύξησε το πάθος της, καλυτέρεψε τις συνεργασίες της και   τελικά νίκησε άνετα μια ομάδα που , όπως πάντα, παραμένει ισχυρή.

Την επόμενη Κυριακή 26/11η ομάδα μεταβαίνει στην Πάτρα για ένα θεωρητικά εύκολο – και γιαυτό επικίνδυνο- παιχνίδι με τον Προμηθέα. Θα την ξαναδούμε στο ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ την Κυριακή 3/12/23 στις 17.00 να αντιμετωπίζει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής): Κεσσέ 6, Γρίσπου 13(2), Τσιαδή 20(4), Γιαμπάνη 2, Καραχάλιου 6, Βούλγαρη 6, Κακοσούρη 2, Σακουλάκη, Πολιτοπούλου 1, Σπυρίδωνος, Κυρκοπούλου, Αραβανή.
ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακάκη): Καλομιτσίνη 17(3), Μαργώνη 2, Κοντογιάννη 3, Βαρβιτσιώτη 1, Κουτσιρίμπα 14, Παπαρδέλα 1, Γεωργακοπούλου 4, Μαζαρακη 3, Σιγάλα, Παπακώστα.

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ  –   ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ:  55 – 40  (18-7, 12-13, 11-8, 14-12)

Άλλος ένας νικηφόρος αγώνας για τις νεάνιδες, τη Δευτέρα 13/11, με την ομάδα ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ στο κλειστό γήπεδο Ζέτα Λαούδη. Παρά τις απουσίες βασικών αθλητριών λόγω τραυματισμών, η υπόλοιπη ομάδα με την προσθήκη κορασίδων συνεχίζει την ανοδική της πορεία με θετικά δείγματα σε άμυνα και επίθεση. Το δυνατό ξεκίνημα των αθλητριών μας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ. Οι αθλήτριες του ΑΜΥΝΤΑ αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν ήταν αρκετό για να επικρατήσουν.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 27/11, στο γήπεδο Ζέτα Λαούδη στο Κοντόπευκο με τη δυνατή ομάδα ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, με την οποία ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Λάσκαρη Μ 3(1), Αγριογιάννη 2, Γιαννοπούλου, Μήτση 9(3), Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 14, Μάγειρα, Κεχρή , Σπυρίδωνος 22(1), Σταυρακάκη , Μαρτάκη 3(1), Κεϊσογλου 2

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

1. Πέμπτη 16/11

ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 28-34 (13-5, 8-15, 2-7, 5-7)

Την Πέμπτη 16/11 (ώρα 21.30) στο γήπεδο μας, έγινε ο εξ αναβολής αγώνας της 11/11, για την 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος των κορασίδων Α  (με τυπικά γηπεδούχο το ΖΑΟΝ). Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά νευρικό για την ομάδα μας. Αστοχία και λάθη άγχους έφεραν τον ΓΣΑΠ πίσω στο σκορ με 8 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα κορίτσια μας αντέδρασαν και με την καθοδήγηση του κόουτς πίεσαν σωστά στην άμυνα και ισορρόπησαν το παιχνίδι, με τη διαφορά να μειώνεται στο τρίποντο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια μας συνέχισαν την καλή τους αμυντική λειτουργία και κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλο αγώνα και τη δεύτερη νίκη τους.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής)Τούτση, Παραπαγκίδου, Κασκαβέλη, Λάσκαρη Μ., Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Ιωάννου, Μαρτάκη, Νίκου

2. Σάββατο 18/11

Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΕΝΚ 51-36 (11-9, 12-8, 16-10, 12-9)

Το Σάββατο 18/11 (ώρα 18.00) στο γήπεδο μας, η ομάδα μας έπαιξε με την Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς για την 7η Αγωνιστική του πρωταθλήματος των κορασίδων Α.  Τα κορίτσια μας ήταν καλύτερα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως δείχνει το επί μέρους σκορ των δεκαλέπτων. Κατά διαστήματα έπαιξαν καλό μπάσκετ, χωρίς να λείψουν και τα λάθη που πρέπει να προσέξουν και να αποφεύγουν στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να συνεχίσουν στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα μας το Σάββατο 25/11 και ώρα 18.00, με την ομάδα του ΕΦΑΟΖ. Καλή συνέχεια στην ομάδα μας!!!

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Τούτση, Κασκαβέλη, Λάσκαρη Μ., Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Ιωάννου, Μαρτάκη, Νίκου, Μεϊτάνη

Δ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

6η αγωνιστική : ΓΣΑΠ – ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ :  39-40

Το Σάββατο έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο κλειστό Ζέτα Λαούδη, αλλά η ομάδα μας δεν ευστόχησε στις τελευταίες προσπάθειες και το ταμπλό έδειξε στη λήξη έναν πόντο διαφορά. Μπράβο και πάλι στα κορίτσια για τη θέληση και το πάθος που δείξανε, συνεχίζουμε τις προσπάθειες  για περαιτέρω βελτίωση και οι νίκες θα έρθουν. Το ερχόμενο Σάββατο παίζουμε με Τούφα στο Χαλάνδρι. 

ΓΣΑΠ (Τσίκος Νικόλαος – Χαροκόπου Αλεξία): Καραπατή, Γιάλα, Γρηγοριάδη , Πρίφτη ,Αθανασίου, Ανδρέου, Σεφερλή, Μιχαλάτου, Πάγια, Κοράκη, Καραδήμου, Πρεζά

7η αγωνιστική : ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ – ΓΣΑΠ Β’ : 38-64

Επιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια μας, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πρόβλημα στην τέταρτη περίοδο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πήραμε από την αρχή προβάδισμα, οι αντίπαλες το παλεύανε , αλλά αυτή τη φορά στην «αδύναμη» τέταρτη περίοδο η διαφορά εκτοξεύτηκε. Πολλά μπράβο λοιπόν, για να συνεχίσουνε τα κορίτσια με όρεξη και υγεία στο άθλημα που αγαπάνε.

ΓΣΑΠ (Ναζίρη Κατερίνα – Χαροκόπου Αλεξία): Καραπατή, Γιάλα, Πρίφτη , Αθανασίου, Σεφερλή, Μιχαλάτου, Πάγια, Φαρσάτη, Πολυχρονοπούλου, Καραδήμου, Πρεζά

Ε. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ(U13)

ΓΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΓΣΑΠ

Παρά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 12/11 λόγω ” ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ” η ομάδα μας ήταν παρούσα στο Πικέρμι για τον αγώνα με την ΓΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ. Η ομάδα μας πήρε τον αγώνα στα ” χαρτιά ” λόγω έλλειψης δελτίων της αντίπαλης ομάδας. Ο αγώνας παίχτηκε σαν φιλικό όπου έπαιξαν όλες οι αθλήτριες και το ευχαριστήθηκαν.

ΓΑΛΑΝΌΛΕΥΚΑ ΓΣΑΠ (προπονήτρια : Αλεξία Χαροκόπου) Σεφερλη, Αθανασίου, Καλαπόδα, Χουρδάκη, Ντρακότι, Φουρναράκη, Θεοδωροπούλου, Κωτσάκη, Ζαχαράτου, Κυρίτση, Πικέα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.