Όταν τα πεζοδρόμια μετατρέπονται σε χώρους στάθμευσης και οι πεζοί κινδυνεύουν

Φωτογραφίες αναγνώστη

Η κατάσταση που περιγράφει ο αναγνώστης του aparaskevi-images.gr για τα πεζοδρόμια της Λ. Μεσογείων είναι καθημερινότητα. Παντού αυτοκίνητα σταθμευμένα αποκλείοντας την πρόσβαση στους πεζούς. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία κίνηση για αντιμετώπιση του προβλήματος ούτε από τις δημοτικές Αρχές διαχρονικά, ούτε από την Περιφέρεια Αττικής, ούτε από την Αστυνομία. Άραγε τι περιμένουν;

Ακολουθεί e-mail που λάβαμε προ ολίγου:

Όταν τα πεζοδρόμια μετατρέπονται σε χώρους στάθμευσης, και οι πεζοί κινδυνεύουν γιατί είναι υποχρεωμένοι να περπατούν στην Λ. Μεσογείων…….

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές , και αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα. Η τροχαία , δίνει όποτε περάσει κλήσεις, αλλά…..

Η λύση είναι ,όπως μου είπαν στη τροχαία, να μπουν κιγκλιδώματα, όπου δεν υπάρχει κατάστημα, προς αποτροπή του παρκαρίσματος των αυτοκινήτων. Η προηγούμενη δημοτική αρχή, δεν έκανε κάτι, αδιαφορώντας για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, και διευκολύνοντας τους οδηγούς να παρκάρουν όπου τους βολεύει. Ελπίζω τώρα κάτι να γίνει. Δεν ξέρω αν αυτά τα Mail τα διαβάζει κανείς και αν δίνεται η πρέπουσα σημασία.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.