Συνάντηση του ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Α/ΑΤ με τον Υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη

Με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη, Βουλευτή Ανατολικής Αττικής και Έφεδρο Αξιωματικό, συναντήθηκε το ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής, ΝΠΔΔ, με έδρα την Αγ. Παρασκευή, εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο κ. Θοδωρή Μπριάνη, τον Γεν. Γραμματέα Δρ Γιώργο Μιχαήλ και τα μέλη κ.κ. Μιχάλη Δήμα και Αχιλλέα Μανωλόπουλο.

Σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στην εφεδρεία και τον θεσμό του Εφέδρου Αξιωματικού, καθώς και τον ενεργό ρόλο που αυτός ο θεσμός διαδραματίζει ως ουσιαστικός σύνδεσμος μεταξύ του ενεργού Στρατού και της εφεδρείας αλλά και ευρύτερα με την κοινωνία.

Το ΔΣ ενημέρωσε τον Υπουργό για τα θέματα που απασχολούν τους Εφέδρους Αξιωματικούς, μεταξύ των οποίων η θέλησή τους για μετεκπαίδευση και επικαιροποίηση των στοιχείων ετοιμότητάς τους, καθώς και επιμέρους θέματα ενίσχυσης του θεσμού και αναγνώρισης της προσφοράς του.

Ο Υπουργός κ. Μάκης Βορίδης, με την ευκαιρία αυτή, επιβεβαίωσε τη στήριξή του στους Εφέδρους Αξιωματικούς στις τάξεις των οποίων ανήκει και ο ίδιος και ανέφερε πως στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα κάνει ότι είναι εφικτό για να υποστηριχθεί και ενισχυθεί περαιτέρω αυτός ο θεσμός.

Ο Πρόεδρος                                        Θεόδωρος Κ. Μπριάνης                             Ο Γεν. Γραμματέας   Δρ. Γεώργιος Χ. Μιχαήλ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων