Γ.Σ.Α.Π. – Και οι Νεάνιδες στην κορυφή

Μετά τις γυναίκες μας , οι οποίες συνέχισαν το σερί των νικών τους επί του Προμηθέα στην Πάτρα  και κράτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2, στον χορό μπήκαν και οι Νεάνιδές μας, νικώντας καθαρά και αδιαμφησβήτητα τον μέχρι χθες συγκάτοικό τους στην κορυφή Λέοντα Κορωπίου. Οι κορασίδες μας σκάλωσαν απέναντι στον ΕΦΑΟΖ, αλλά η ομάδα Β συνέχισε με νίκη. Τα Γαλανόλευκα αστέρια μας έχασαν μεν, έδειξαν όμως σαφή δείγματα προόδου δε. Το μέλλον τους ανήκει. Τα τζούνιορ μας έδειξαν τις δυνατότητές τους σε φιλικό με την ομάδα μπάσκετ του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΓΣΑΠ : 53-82 (14-28, 09-22, 16-13, 14-19)
Διαιτητές: Ξηροκώστας- Γκαραβέλλος
Άλλη μία νίκη στο «σακούλι» μας. Εκτός έδρας επί ενός αντιπάλου, ο οποίος παρότι κατέχει την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα το πάλεψε μέχρι τέλους και έδειξε στοιχεία υπολογίσιμης ομάδας. Την επόμενη Κυριακή 3/12/23 στις 17.00 στο ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ θα αντιμετωπίσουμε τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ο οποίος έχασε δύσκολα από τον Ιωνικό και έδειξε σημεία ανάκαμψης. Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή για να διατηρήσουμε τα πρωτεία.
ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης): Βούλγαρη 6, Γρίσπου 13(1), Κεσσέ 4, Καραχάλιου 12, Τσιαδή 8(1), Σακουλάκη 17(3), Σπυρίδωνος 6(1), Γιαμπάνη 5, Κυριακοπούλου 5, Κακοσούρη 6(1), Πολιτοπούλου, Αραβανή.

Φάση από τον αγώνα με τον Προμηθέα

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

 ΓΣΑΠ  –   ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ  63 – 45  (18-16, 17-7, 15-11, 13-11)

Τη Δευτέρα 27/11 στο κλειστό γήπεδο Ζέτα Λαούδη, πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι του 1ου ομίλου ανάμεσα στις 2 πρωτοπόρες και ισόβαθμες ομάδες. Η ομάδα μας , ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο, συνεχίζοντας το σερί νικών της απέναντι στη δυνατή ομάδα ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. Αυτή τη στιγμή οι νεάνιδές μας βρίσκονται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου και όλοι ελπίζουμε να παραμείνουν εκεί. Οι απουσίες, λόγω τραυματισμού βασικών αθλητριών, συνεχίζονται και σε αυτές προστέθηκε και ο τραυματισμός (εκτός αγώνα) της Μιλένας Λάσκαρη που δυστυχώς είναι σοβαρός και θα απέχει αρκετούς μήνες από την ομάδα.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι αθλήτριες μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα για όνειρα, αφού ξεκίνησαν από το πρώτο λεπτό με μαχητικότητα, πάθος και δίψα για τη νίκη. Η άμυνα μας ήταν «σκυλίσια» και υποδειγματική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα προβληματίζοντας αρκετά τα κορίτσια του Λέοντα αλλά και τον προπονητή τους. Στην επίθεση η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητές της και την ομαδικότητα που υπάρχει. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας και φυσικά στον coach για αυτή τη μεγάλη νίκη και το πολύ όμορφο παιχνίδι που παρακολουθήσαμε.

Να ευχηθούμε ολόψυχα περαστικά και γρήγορη αποκατάσταση στη Μιλένα Λάσκαρη.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 4/12, στο γήπεδο ΜΕΤΣ Α με την επίσης δυνατή ομάδα ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, που βρίσκεται στην τρίτη βαθμολογικά θέση του ομίλου.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Λάσκαρη Ρ, Αγριογιάννη, Μαρτάκη 3(1), Μήτση 11(3), Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 8(1),  Μάγειρα 2, Τούτση, Σπυρίδωνος 31(1), Σταυρακάκη 2, Χαλδαίου, Κεϊσογλου 6

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – EΦΑΟΖ : 40-61 (10-17, 15-20, 7-7, 8-17)

Το Σάββατο 25/11 στο γήπεδο μας, η ομάδα μας έπαιξε με τον ΕΦΑΟΖ σε έναν αγώνα σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς ο ΓΣΑΠ ήθελε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του αλλά και ο ΕΦΑΟΖ ήθελε τη νίκη για να διορθώσει το αρνητικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς, η ομάδα μας σε αυτό το παιχνίδι παρατάχθηκε με 9 μόνο  παίκτριες,  αποδεκατισμένη από τραυματισμούς και ασθένειες. Πολύ σημαντική απώλεια για την ομάδα, αυτή της Μιλένας Λάσκαρη, η οποία είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στην προπόνηση της Πέμπτης  και δυστυχώς θα χρειαστεί να μείνει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Ευχόμαστε ολόψυχα στη δυνατή  Μιλένα μας, όλα να πάνε καλά και να γυρίσει στα γήπεδα του μπάσκετ που τόσο αγαπάει, ακόμα δυνατότερη για νέες επιτυχίες.  

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα μας πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικά εύστοχο ΕΦΑΟΖ, κυρίως στα μακρινά του σουτ. Αυτό φαίνεται και από το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, οπότε και δεχτήκαμε 37 πόντους. Στο τρίτο δεκάλεπτο, τα κορίτσια μας ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά στην τέταρτη περίοδο, οι δυνάμεις τους τις πρόδωσαν με το  αποτέλεσμα του αγώνα να διαμορφώνεται σε 40-61. Παρά το εύρος της διαφοράς, η ομάδα έδειξε «ψυχή» και πάλεψε, όπως και στους δύο προηγούμενους αγώνες με ΖΑΟΝ και ΑΕΝΚ. Αν συνεχίσουν έτσι, μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλό αποτέλεσμα στον επόμενο δύσκολο αγώνα στα Μελίσσια, το Σάββατο 2/12 και ώρα 19.00.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής)Τούτση, Παραπαγκίδου, Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Ιωάννου, Μαρτάκη

Δ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

8η αγωνιστική : ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ- ΓΣΑΠ Β’ 27-57

Ο καιρός  επέτρεψε τελικά να γίνει το παιχνίδι στο ανοιχτό στην συνοικία των Ελληνορώσων. Μιας και ήταν η ονομαστική εορτή της προπονήτριας  τους , τα κορίτσια φρόντισαν για το … δώρο , που ήταν η άνετη νίκη και το καλό παιχνίδι. Χρόνια Πολλά coach Caterina!!

Επόμενη αγωνιστική ρεπό, ξαναπαίζουμε 9/12 στου Παπάγου με Ολυμπιάδα.

ΓΣΑΠ (Ναζίρη Κατερίνα – Χαροκόπου Αλεξία) :  Κοράκη , Ανδρεούλη ,Πολυχρονοπούλου , Γρηγοριάδη , Πρεζά, Μιχαλάτου , Γιάλα, Πάγια , Φαρσάτη , Ανδρέου , Αθανασίου , Καραπατή

Ε. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ(U13)

ΓΣΑΠ  – ΓΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 30-31

Ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή 19/11 ανάμεσα στα ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ             του   ΓΣΑΠ και του ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. Το παιχνίδι είχε συνεχώς εναλλαγές στο σκορ αλλά η ομάδα μας δεν μπόρεσε τελικά να πάρει την νίκη και έχασε με μόλις ένα πόντο.

ΓΣΑΠ( Ναζιρη Κατερινα-Χαροκοπου Αλεξια ) Φουρναράκη, Σεφερλή, Ντραγκότι, Πικέα, Χουρδάκη, Αθανασίου, Θεοδωροπούλου ,Κωτσάκη, Σπηλιοπούλου, Κυρίτση.

 ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ

Στο σημερινό(26/11) εκτός έδρας αγώνα η ομάδα μας ηττήθηκε, αλλά πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση παίζοντας ωραίο μπάσκετ απέναντι σε 8 αντιπάλους μεγαλύτερες σε ηλικίας  και ψηλότερες. Η προσπάθεια συνεχίζεται!!!

ΓΣΑΠ( Ναζιρη Κατερινα-Χαροκοπου Αλεξια ) Φουρναράκη, Σεφερλή, Ντραγκότι, Πικέα, Χουρδάκη, Αθανασίου, Θεοδωροπούλου ,Κωτσάκη, Ζαχαράτου, Κυρίτση.

ΣΤ. ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Ένα πολύ ωραίο φιλικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ μεταξύ της ομάδας μας των τζούνιορς και την ομάδα του 3ου Δημοτικού, την οποία προπονεί η παλαίμαχη αθλήτριά μας Αθηνά Πετρίδη. Η λάμψη χαράς που φαίνεται στα μάτια των παιδιών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Μπράβο στην Αθηνά Πετρίδη, στην προπονήτριά μας Αλεξία Χαροκόπου και στον τεχνικό μας διευθυντή Νικόλαο Τσίκο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.