H προετοιμασία του ΣΠΑΥ για την αντιπυρική περίοδο 2024 ξεκίνησε ήδη από το Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη Κυνηγού

Η πρώτη μεγάλη δεξαμενή τοποθετήθηκε δίπλα από το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού

Συγχρόνως με όλες τις δράσεις και τις εργασίες του ΣΠΑΥ που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ξεκινάμε την υλοποίηση ενός νέου σημαντικού έργου για την ενίσχυση των υποδομών αντιπυρικής προστασίας του Υμηττού, μέσα από το Πρόγραμμα ”ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”, με τοποθέτηση νέων μεγάλων δεξαμενών νερού σε στρατηγικά σημεία του βουνού προκειμένου να δημιουργήσουμε οργανωμένα σημεία υδροληψίας και να διευκολύνουμε την πλήρωση των πυροσβεστικών οχημάτων όποτε κριθεί αναγκαίο.

Η πρώτη μεγάλη δεξαμενή τοποθετήθηκε στον καταπράσινο Βόρειο Τομέα του Υμηττού δίπλα από το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού και τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η τοποθέτηση νέων δεξαμενών σε κάθε γωνιά του βουνού.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.