Πραγματοποιήθηκε η 50η αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία με μεγάλη επιτυχία

Σήμερα πραγματοποιήσαμε την 50η αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, από την οποία συγκεντρώθηκαν 35 φιάλες αίματος. Ευχαριστούμε όλες και όλους όσοι προσέφεραν το πολύτιμο αγαθό, το αίμα τους, με το οποίο κάποιοι από τους έχοντας ανάγκη συνάνθρωποί μας θα ανακοφιστούν. Ευχαριστούμε τους εθελοντές της επιτροπής αιμοδοσίας καθώς και την Κα Τούλα Κολοβού για όσα προσέφερε από αυτά πού προσφέραμε στους ενορίτες και μη αιμοδότες μας.

Επίσης ευχαριστούμε και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κο Γιάννη Μυλωνάκη ο οποίος πέρασε για να χαιρετήσει το προσωπικό του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού που πραγματοποιούσαν την αιμοδοσία καθώς και όσους από τους αιμοδότες εκείνη την στιγμή ευρίσκοντο στον Ναό για αιμοδοσία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων την 28ην Απριλίου 2024.

Καλές και ευλογημένες γιορτές.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες και όλους

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.