Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ίδρυση του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού Συλλόγου Φίλων Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων ΑμεΑ «Εθελοντούμε»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχτές, 2 Δεκεμβρίου 2023, η επίσημη ανακοίνωση ίδρυσης του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού, μη κυβερνητικού Συλλόγου Φίλων Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων ΑμεΑ και όλων των παιδιών «Εθελοντούμε» στο προαύλιο του 4ου Δημοτικου Αγιας Παρασκευής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες παιδιά και ενήλικες, συμμετείχαν όλοι στις βιωματικές προσεγγίσεις με σκύλο οδηγό ή λευκό μπαστούνι, αλλά και στην ενημέρωση για τα εμπόδια στον δρόμο που συναντούν διαρκώς οι συνάνθρωποί μας με προβλήματα όρασης.

Απηύθυναν χαιρετισμούς η Γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής , κα Άννα Παπαδοπούλου, Στέλεχος Γραμματείας παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκης Κατσίπανος, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Λούκια Κεφαλογιάννη, η Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας κα. Μαρθα Τσιανη, εκ μέρους του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας ( Αγία Παρασκευή η Πόλη μας) ο Εκλεγμένος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Μυλωνάκης (Αλλάζουμε),η εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Νατάσσα Σοφού (Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή), ο Γενικός γραμματέας Σκύλων Οδηγών Τυφλών και μέλος Διοικητικού συμβουλίου Φάρου Τυφλών (ΦΤΕ) και Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας (ΕAOM) κ. Χρήστος Κορομηλάς, ο ιδρυτής της Liberty guide dogs κ. Γιάννης Κονδραρος η Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας κα. Αναστασία Πανούση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων του 4ου δημοτικού Αγίας Παρασκευής για την παραχώρηση του χώρου την ομάδα της Liberty guide dogs για την τρομερή εμπειρία που προσέφερε στους παρόντες μαζί με τους τετράποδους φίλους μας και όλους όσους παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση μας. Οι σκύλοι οδηγοί, της Liberty διατρέφονται με PURINA PRO PLAN.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ευρωβουλευτές κ. Κυμπουρόπουλος και κ. Ασημακοπούλου τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αυγενάκη και τον Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φόρτωμα για τα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.