Αρχική EDITORIAL Δέκα μέρες πριν το Νέο Έτος αρχίζει η συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος...

Δέκα μέρες πριν το Νέο Έτος αρχίζει η συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος 2024!

Photo by Victoria Lu

Γράφει η Λένα Μαρκή

Την Τετάρτη 20-12-2024 καλεί η δημοτική Αρχή την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (ΔΕΔ) για κατάθεση απόψεων και συζήτηση της σύνταξης του σχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος και του προσχεδίου του Προϋπολογισμού του Δήμου για το οικονομικό έτος 2024.

Μόλις τρεις (3) μέρες πριν τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μόλις δέκα (10) ημέρες πριν έρθει το  2024! Το έτος στο οποίο αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός! Τη στιγμή που άλλοι Δήμοι έχουν ήδη υπερψηφίσει στο Δημοτικό τους Συμβούλιο από τις αρχές Δεκέμβρη το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2024 (π.χ. Κηφισιάς, Μεταμόρφωσης, Παπάγου-Χολαργού, ενώ ο Δήμος Αμαρουσίου έλαβε θετική γνωμοδότηση από την ΔΕΔ και οσονούπω το περνά από το Δ.Σ.) στο Δήμο Αγίας Παρασκευής ξεκινάει η συζήτηση…

Όπως λέει και το τραγούδι

«Εμείς νυχτώσαμε νωρίς και χάσαμε τον δρόμο

Και τα σπασμένα της ζωής τα πήραμε στον ώμο»

Τα σχόλια δικά σας …

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.