Νίκη με ανατροπή ο Πήγασος κόντρα στην αξιόμαχη Λαμία

Πολύ όμορφο θέαμα και ανατροπή είχαμε στο παιχνίδι του Πηγάσου με τη Λαμία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 8-5 και να φτάνουν τους 13 βαθμούς, παραμένοντας στην 9η θέση. Η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στους τρεις, αυτούς που είχε πάρει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν είχε θριαμβεύσει με 10-1 του Πηγάσου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης και προηγήθηκε με 4-2. Στο β’ μέρος όμως, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ισοφάρισε γρήγορα σε 4-4, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου, για να ακολουθήσουν τέσσερα αναπάντητα γκολ των γηπεδούχων.

Με παίκτη παραπάνω έπαιξε η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη έπειτα από αποβολή με δεύτερη κίτρινη για παίκτη της Λαμίας και μάλιστα πέτυχε και γκολ σε εκείνο το σημείο.

Στο 2′ ο Κοκκινίδης άνοιξε το σκορ για τον Πήγασο, αλλά ο Λέρης ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό για τους νεοφώτιστους. Ο Πρωτονοτάριος στο 8′ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ το συγκρότημα της ομάδας της Αγίας Παρασκευής. Στο 11′ ισοφάρισε εκ νέου ο Βαρυπάτης και στο 13′ ο Τσούκας έκανε το 2-3. Στο 17′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-4 για τη Λαμία, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης, ο Κοκκινίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μείωσε για τον Πήγασο και στο 27′ ο τερματοφύλακας Μοιρώτσος έκανε το 4-4. Στο 34′ ο Τσούκας έγραψε το 4-5 για τους Φθιώτες, για να έρθει η ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Στο 37′ και στο 39′ 0 Αλεξόπουλος έκανε το 6-5, ο Κάρμης επίσης στο 39′ έγραψε το 7-5 και ο Λέρης με αυτογκόλ στο 40′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Λαμία έκανε πολύ καλή προσπάθεια, δυσκόλεψε τον Πήγασο, αλλά στο τέλος το τρίποντο κατέληξε στους γηπεδούχους.

Πηγή- futsalhellas.com