Την Εστία Κοριτσιού «ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ» επισκέφθηκε ο σύλλογος του Αι Γιάννη

Χριστούγεννα! Γιορτή χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης. Ο Σύλλογος του Αη Γιάννη, δεν θα μπορούσε να είναι εκτός του πνεύματος των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων.

Στο πνεύμα λοιπόν, αυτό, η πρόεδρος του Συλλόγου κα Αντωνοπούλου – Πανάγου Ηλέκτρα, ο αντιπρόεδρος κος Θεοδοσόπουλος Ευάγγελος και ο γ.γ. κος Γεωργίου Σταύρος επισκέφθηκαν σήμερα 21 Δεκεμβρίου 2023 την Εστία Κοριτσιού «ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ» επί της οδού Τρωάδος στην περιοχή του Αη Γιάννη και παρέδωσαν στις υπεύθυνες της Εστίας βοήθεια- χορηγία του Συλλόγου σε είδη που έχει ανάγκη. Η Εστία Κοριτσιού φιλοξενεί 24 κορίτσια, για τα οποία κάθε βοήθεια οποιαδήποτε μέρα του χρόνου είναι σημαντική, πόσο μάλλον αυτές τις γορτινές μέρες.

Τα είδη που παραδόθηκαν από τον Σύλλογο του Αη Γιάννη σκοπό έχουν να καλύψουν τις ανάγκες της Εστίας, όπως τις περιέγραψε στην Πρόεδρο του Συλλόγου η κα Πανταζή Πρόεδρος της Εστίας Κοριτσιού. Πρόκειται δηλαδή για συγκεκριμένα είδη, χρήσιμα, κυρίως τις μέρες αυτές, για την Εστία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Δ.Σ. του Συλλόγου του Αη Γιάννη αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει, για την προβολή του Συλλόγου, χριστουγεννιάτικο περίπτερο στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής, και προτίμησε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θα ξόδευε στο περίπτερο σε επιπλέον βοήθεια για την Εστία Κοριτσιού.

Ο Σύλλογος του Αη Γιάννη εύχεται στην πρόεδρο κα Πανταζή στα μέλη του Δ.Σ. της Εστίας Κοριτσιού, στους εθελοντές και τις εθελόντριες της Εστίας και ιδιαίτερα στα κορίτσια που φιλοξενούνται στην ΕΣΤΙΑ,

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά και Ευτυχισμένο το 2024!