ΑΚ Ζωγράφου – ΑΕΑΠ 2-3 σε έναν δυνατό αγώνα

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα που έφτασε στο tie break, οι άνδρες της ΑΕΑΠ, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, νίκησαν την ομάδα του ΑΚ Ζωγράφου με 3-2 σετ στην έδρα τους στο κλειστό γήπεδο στο Αθλητικό πάρκο Γουδί.

Οι άνδρες της ΑΕΑΠ μπήκαν στον αγώνα με δύσκολες συνθήκες μιας και είχαν μόνο 8 παίκτες στο σύνολο τους και έλειπαν αρκετοί βασικοί της. Έτσι στα δυο πρώτα σετ δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και πάρ´ όλο που το πάλεψε τα έχασε στα σημεία.

Όμως στο τρίτο και τέταρτο σετ μάζεψε τις δυνάμεις της, διόρθωσε τα λάθη της και με δυνατές και εντυπωσιακές φάσεις έφτασε τον αγώνα στο tie break το οποίο και κέρδισε με 15-13.

Αξίζει να αναφερθεί πως σ´ αυτόν τον αγώνα, συνδυάστηκε η εμπειρία των μεγάλων αθλητών μας με την εξαιρετική απόδοση των μικρότερων αθλητών μας πού δείχνουν ότι έχουν λαμπρό αθλητικό μέλλον μπροστά τους. Όλη την ομάδα την καθοδήγησε, με έξοχο τρόπο ο προπονητής Άκης Πούλιος. Ένα παιχνίδι που μας συνεπήρε και μας χάρισε δυνατές συγκινήσεις στο φιλέ και αυτό ευχόμαστε να συνεχιστεί.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στον προπονητή τους! Καλή επιτυχία στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του ΑΣ Άτλας Δάφνης Υμηττού.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.