Διπλό στην Αγία Παρασκευή οι Τράχωνες

Στον έναν πόντο μείωσε τη διαφορά από τον Πήγασο η ομάδα των Τραχώνων Αλίμου, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Οι νεοφώτιστοι επιβλήθηκαν 5-3 στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League και έφτασαν τους 21 βαθμούς έναντι 22 των γηπεδούχων.

Τα επτά από τα οκτώ γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό με φάσεις και από τις δύο ομάδες. Ο Τζανέτος μόλις στο 7′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Τράχωνες, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει ως τη λήξη του ημιχρόνου. Όλα ήταν ανοικτά για το β’ μέρος.

Ο Φαναράς στο 22′ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, ενώ στο 24′ σημειώθηκε αυτογκόλ από τον Σχοινά. Οι παίκτες του Αυγουστίνου Κάτσαρη αντέδρασαν και μείωσαν με τον Σχοινά στο 26′, προτού ο Καραμπάτσης κάνει το 4-1. Ο Παναγόπουλος (36′) μείωσε σε 4-2.

Ο Σιούρας πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων και με μακρινό σουτ σε άδειο τέρμα σε ένα σημείο που ο Πήγασος έπαιζε με πέμπτο, σκόραρε ο Καραμπάτσης, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι θεωρούν πως δεν τους δόθηκε ένα πέναλτι και αρκετά φάουλ, τονίζοντας πως οι ίδιοι φορτώθηκαν με κάρτες και φάουλ από νωρίς. Επίσης, φωνάζουν για την απόκρουση ενός μακρινού πέναλτι εκτός της γραμμής των πέντε μέτρων και πως έπρεπε να δοθεί επανάληψη. Στον αντίποδα, οι Τράχωνες κάνουν λόγο για αδέκαστη διαιτησία, η οποία όμως σε κάποιες περιπτώσεις ανέχτηκε το – σύμφωνα με τους ίδιους – σκληρό παιχνίδι των παικτών του Πηγάσου.

Πηγή: futsalhellas.com

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.