Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει Διασχολικό Αγώνα Ποδοσφαίρου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 12, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό πάρκο «Σταύρος Κώτσης»

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει Διασχολικό Αγώνα Ποδοσφαίρου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, με τη συμμετοχή μαθητών από τα Λύκεια  της πόλης, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Σταύρος Κώτσης (Γραβιάς και Σπάρτης 1).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έλαβε η νέα δημοτική αρχή από τις πρώτες μέρες της θητείας της, για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί υπό το συντονισμό του Αντιδημάρχου Προσχολικής  Αγωγής Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Κωνσταντίνου Γουργούλη,  του Αντιδημάρχου Άθλησης Ευεξίας και Ενεργού Τρόπου Ζωής, Πέτρου Διακογιάννη και σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων των Σχολείων και τους Διευθυντές των Λυκείων της πόλης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.