Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ με 1-4 επί του πρωτοπόρου ΗΝΙΟΧΟΥ

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΆΔΑ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

SANTA FUTSAL

Μεγάλη Νίκη με 1-4 στην έδρα του πρωτοπόρου ΗΝΙΟΧΟΥ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Με κατάθεση ψυχής στον τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι τα κορίτσια της ομάδας μας πήραν την Νίκη σπάζοντας το αήττητο του πρωτοπόρου ΗΝΙΟΧΟΥ και κλείδωσαν την Δεύτερη θέση για τα πλέι οφ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες!!! και στον προπονητή!!! για την μεγάλη εμφάνιση και Νίκη, και σε όλους τους φίλους και γονείς που είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζουν.

ΗΝΊΟΧΟΣ -ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΆΔΑ 1-4

(Τριανταφυλλόπουλος)-ΠΕΤΣΕΤΑΚΗ, ΧΡΥΣΙΝΑ, ΚΑΒΒΑΘΆ, ΠΡΏΙΜΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΎ, ΔΉΜΑ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΎΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΎΛΟΥ, ΖΩΓΑ, ΜΑΙΔΙΩΤΗ, ΠΑΧΑΚΗ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΉ, ΜΑΡΟΥΔΙΤΣΗ, ΠΡΊΦΤΗ .

Δύο γκολ έβαλε η Πρίφτη και από ένα η Παχακη και Χρυσινα.

Στα πλέι οφ η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει ή τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ ή την ΔΌΞΑ ΔΡΆΜΑΣ.

Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στα προημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη στο κλειστό γυμναστήριο της Νότου.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.