Κούλουμα 2024 – ηλιόλουστα, με πλήθος κόσμου, γλέντι και φασολάδα

το φωτογραφικό υλικό αντλήθηκε από το διαδίκτυο

Με ιδανικό ηλιόλουστο καιρό γιορτάστηκαν σήμερα τα Κούλουμα 2024 στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Η δημοτική Αρχή είχε καλέσει όλους τους πολίτες για πρώτη φορά στο πάρκο του αθλητικού κέντρου στα Πευκάκια, το οποίο είχε φροντίσει να καθαρίσει από πριν η αντίστοιχη Αντιδημαρχία με τα συνεργεία του Δήμου.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στο γλέντι που περιελάμβανε ζωντανή μουσική την οποία ανέλαβε τοπικός μουσικοχορευτικός σύλλογος, σαρακοστιανά εδέσματα όπως φασολάδα που μαγειρεύτηκε επί τόπου (και με τη βοήθεια αντιδημάρχου όπως θα δείτε στη φωτογραφία) και άφθονο κρασί. Δεν έλειψαν βέβαια οι χοροί από τους πιο δραστήριους και φυσικά το πέταγμα του χαρταετού. Ωραία έκπληξη του Δήμου να κληρώσει χαρταετούς στα μικρά παιδιά που παραβρέθηκαν.

το φωτογραφικό υλικό αντλήθηκε από το διαδίκτυο

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και τους ευχήθηκε Καλή Σαρακοστή. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συλλόγους, τους εργαζόμενους και τους Αντιδημάρχους του Δήμου που φρόντισαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης στην πλατεία Μ. Μερκούρη, του πάρτι της αποκριάς στην οδό Αγίου Ιωάννου και τη σημερινή στα Πευκάκια παρατήρησε ότι αυτές αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο και πως είναι όμορφο να βλέπεις τις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής να ζωντανεύουν.

Ομολογουμένως, για νέα δημοτική Αρχή που δεν είχε μεγάλο χρονικό περιθώριο προετοιμασίας και ούτε την οικονομική ευχέρεια αφού βρισκόνταν σε αναμονή έγκρισης του Προϋπολογισμού, τα κατάφερε πολύ καλά. Απέδειξε έτσι ότι αν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να συμβούν. Και πως τα χρήματα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο όταν υπάρχει συνεργασία, ευγένεια και αλληλοεκτίμηση. Οι εκδηλώσεις ζωντάνεψαν την πόλη και όσοι κάτοικοι δεν έφυγαν, διασκέδασαν για τα καλά. Πολύ έξυπνη η απόφαση να γίνουν τα Κούλουμα στα Πευκάκια σε έναν χώρο πράσινο με μεγάλη έκταση διαθέσιμη για όλες τις δραστηριότητες. Η φετινή επιτυχία δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες για την επόμενη χρονιά.

Χρόνια πολλά και Καλή Σαρακοστή!

το φωτογραφικό υλικό αντλήθηκε από το διαδίκτυο

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.