Κώστας Τσιαμπάς: Με ανακρίβειες και με υπαινιγμούς ο κ. Οικονόμου ισχυρίστηκε ότι οι πλατείες δεν έχουν ΚΑΕΚ

Ο κ. Οικονόμου, επικεφαλής της παράταξης ΄΄Νέα Αρχή‘’, σχολιάζοντας Δελτίο Τύπου της παράταξης ‘’Όραμα για την Αγία Παρασκευή’’ ισχυρίστηκε ότι η Πλατεία Αγίου Ιωάννου και η κεντρική Πλατεία της πόλης μας, δεν έχουν «ΚΑΕΚ» (Κωδικό αριθμό εθνικού κτηματολογίου) και για το λόγο αυτό χάθηκε χρηματοδότηση 1 εκ € από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση της Πλατείας Αγίου Ιωάννου.
Συνόδευσε, μάλιστα, τις παραπάνω ανακρίβειές του, με υπαινιγμούς.
Ενημερώνω τους Δημότες μας ότι από τον Μάϊο του 2005 κάθε σπιθαμή γης στο Δήμο μας είναι καταγεγραμμένη στο κτηματολόγιο και διαθέτει ΚΑΕΚ.

Πλατεία Αγίου Ιωάννου : ΚΑΕΚ 050021906001
Κεντρική Πλατεία          : ΚΑΕΚ 050021406001
Κολυμβητήριο               : ΚΑΕΚ 050021008001 

Οι  δημοτικοί παράγοντες έχουν υποχρέωση, πριν ενημερώσουν τους Δημότες, να γνωρίζουν το θέμα στο οποίο αναφέρονται, να το έχουν ερευνήσει και να έχουν επαληθεύσει τα στοιχεία, ιδιαίτερα όταν επικαλούνται ως επιβεβαίωση, τις επαγγελματικές τους γνώσεις.

Τσιαμπάς Κωνσταντίνος

Δημοτικός Σύμβουλος  

Επικεφαλής της Παράταξης Όραμα για την Αγία Παρασκευή

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.