Γιώργος Οικονόμου: Μωραίνει Κύριος… ή πενία τέχνας… κατεργάζεται;

 .

Κάποιοι όψιμοι υπερασπιστές της απελθούσας δημοτικής αρχής προσπαθούν  απεγνωσμένα  να αποδείξουν ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα, διαψεύδοντας παλαιότερες δηλώσεις μας και διαστρεβλώνοντας  την πραγματικότητα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της κεντρικής πλατείας και της πλατείας του Άη Γιάννη, όπως είναι αποτυπωμένη στο Κτηματολόγιο!!!. Αποσιωπώντας μάλιστα και το γεγονός ότι αυτή η παράλειψη είχε ως συνέπεια να χαθεί για τον Δήμο μας 1.000.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής.

Για άλλη μία φορά με  ανακοίνωση επιτίθενται στον Γιώργο Οικονόμου προσωπικά. Ποντάρουν στο ότι κάποιοι δεν θυμούνται ή ότι άλλοι ξεχνούν γρήγορα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν τα κείμενα, τα ντοκουμέντα και τα γεγονότα που τους διαψεύδουν. Παίζουν με τις λέξεις, αν υπάρχουν ΚΑΕΚ και όχι αν υπάρχουν ΚΑΕΚ με ιδιοκτήτη τον Δήμο Αγίας Παρασκευής! Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο.

Δείτε το απόσπασμα από την ανακοίνωσή μας της 9ης Σεπτεμβρίου 2022

Πού βρίσκεται όμως το έργο της ανάπλασης της πλατείας του Αη Γιάννη που θα το δημοπρατούσε εδώ και δύο χρόνια η δημοτική αρχή; Έγινε γεφύρι της Άρτας.

 Μήπως άλλες χονδροειδείς γκάφες οδήγησαν σε απώλεια ή καθυστέρηση  της χρηματοδότησης της Περιφέρειας και ψάχνουν να βρουν δημοτικό χρήμα που δεν υπάρχει; Γι’ αυτό δεν ξεκινά κανένα  νέα έργο του Τεχνικού Προγράμματος;

 Υπάρχει κάποιος αρμόδιος στην δημοτική αρχή (γιατί ο δήμαρχος κρύβεται) να εξηγήσει στους δημότες γιατί η πλατεία του Αη Γιάννη εμφανίζεται στο Κτηματολόγιο ως αγνώστου ιδιοκτήτη; Και δεν είναι η μοναδική που φαίνεται έτσι.

 Αν αληθεύουν οι φήμες ότι ξεχάσατε να δηλώσετε το ακίνητο και απαιτείται διεκδικητική αγωγή αναγνώρισης κυριότητας και διόρθωσης κτηματολογικής εγγραφής, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ . ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ”

Αντί επομένως κάποιοι να κάνουν αυτοκριτική και να ζητούν συγνώμη γιατί υπηρέτησαν από θέσεις ευθύνης χωρίς να τακτοποιήσουν αυτή την εκκρεμότητα, έχουν το θράσος να κατηγορούν όσους αποκαλύπτουν την αλήθεια. Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών τους οποίους ενημερώνουμε ότι ακόμη δεν  έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα.

Επισυνάπτουμε τα σχετικά αποσπάσματα του Κτηματολογίου με ημερομηνία20/3/2024

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

/////////

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.