Οι Τσακιώτες ενώθηκαν με φόντο το πράσινο του λόφου

Μετά από κάλεσμα που απηύθυνε η Επιτροπή Κατοίκων Τσακού, μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους στη δεντροφύτευση που έγινε στο λόφο Τσακού, την Κυριακή 31 Μαρτίου.
Φυτεύτηκαν συμβολικά οκτώ δέντρα (ελιές και χαρουπιές) στο σημείο όπου έγινε η απαράδεκτη κοπή τεσσάρων πεύκων, με το μήνυμα να είναι ένα: δε μας περισσεύει ούτε ένα δέντρο.
Ακολούθησε συζήτηση/ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις που έχουν γίνει εναντίον της κοπής, την πυροπροστασία του λόφου και τη διάνοιξη δρόμου στο σημείο, ενώ ανακοινώθηκε και η επόμενη δράση της Επιτροπής, 


που θα είναι ο καθαρισμός του λόφου, μπροστά στην αντιπυρική περίοδο.
Η δεντροφύτευση έγινε με πρωτοβουλία, κόπο και έξοδα των κατοίκων, που ελπίζουν να αποτελέσουν παράδειγμα συλλογικής διαχείρισης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.
Παρέστησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αντωνίου (Φυσάει Κόντρα) και Ηλίας Τσιμπουκάκης (Λαϊκή Συσπείρωση).

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.