Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού 2024 από το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Με αφορμή την ολοκλήρωση της αθλητικής περιόδου, ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει αθλητική εκδήλωση με τίτλο «ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2024»,την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00.

Στο  πλαίσιο της εκδήλωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Παρασκευής (Αιγαίου Πελάγους & Νότου), θα παρουσιαστούν προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου και ειδικότερα των τμημάτων ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής, γυμναστικής γυναικών, παραδοσιακών και μοντέρνων χορών, γυμναστικής ενηλίκων.

Καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην εκδήλωση και να χειροκροτήσουμε  όλοι μαζί  τους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή αθλητισμού για την Αγία Παρασκευή. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.