«Νίκη των Πολιτών»: Να μείνει ανοιχτό το προαύλιο του 3ου Λυκείου το καλοκαίρι!

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας, ερμηνεύοντας και την διαμαρτυρία γονέων, για την απόφαση του Δήμος Αγίας Παρασκευής να κλείσει το προαύλιο του 3ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, στερώντας έτσι την πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η απόφαση αυτή θα αποβεί εις βάρος της υγείας και της ευεξίας των παιδιών μας.

Η άθληση και κατά τη θερινή περίοδο είναι ζωτικής σημασίας

Η πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις θα προσφέρει μια δημιουργική και υγιή διέξοδο, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη δεξιοτήτων συνεργασίας και ομαδικότητας.

Οι υπάρχουσες αθλητικές υποδομές,μετά και την ανάπλαση που έγινε στη θητεία μας,είναι σε καλή κατάσταση και η μη αξιοποίησή τους αποτελεί σπατάλη ήδη επενδυμένων πόρων.

Απαιτούμε ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση να επανεξεταστεί η απόφαση αυτή, λαμβάνοντας υπόψη τα επιχειρήματα που παραθέσαμε.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.