ΑΝΑΒΟΛΗ της ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος & του Προϋπολογισμού 2019 λόγω … μη απαρτίας!!!

Μόλις 14 δημοτικοί σύμβουλοι προσήλθαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος 2019 και 15 για τον Προϋπολογισμό με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συνεδρίαση.

Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος προσπάθησε να καλύψει την δική του διοικητική ανικανότητα με παρελθοντολογίες και προσπαθώντας να βγάλει “κακούς” τους προηγούμενους Δημάρχους για να καλύψει το ότι έφερε προς ψήφιση τον προϋπολογισμό 3 μέρες πριν λήξει ο χρόνος. Φυσικά συμπλήρωσε το φιάσκο επικαλούμενος το “φόρτο εργασίας”, τις “ημερομηνίες” που “δεν βγαίνουν” και δεν είπε κουβέντα στο ότι ο Προϋπολογισμός εστάλη μόλις την παραμονή των Χριστουγέννων το βράδυ (24-12-2018) στους δημοτικούς συμβούλους γύρω στις 7:30 με 8:00 μ.μ. και μάλιστα από το iphone του Δημάρχου κατά γενική ομολογία της αντιπολίτευσης!!! Όπως είπε είχε σκοπό να μεταθέσει την ψήφιση του Προϋπολογισμού στις αρχές Ιανουαρίου!!!

Αλλά είπε επίσης ότι “εδώ που φτάσαμε δεν πειράζει να μας πάρει μερικές μέρες περισσότερο“. Απλή, χαλαρή, αντιγραφή της κεντρικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, που με τόσο πάθος (πολιτικό) υπερασπίζεται 5 χρόνια τώρα ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος.

Έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο το να επικαλείται συνεχώς ο κ. Σταθόπουλος το τι συνέβαινε στο παρελθόν. Ο σωστός Δήμαρχος οφείλει να δημιουργεί και να τηρεί το δικό του πρόγραμμα, μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι νόμοι και οι κανονισμοί και όχι να “κρύβεται” πίσω από τους άλλους Δημάρχους. Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις και επιφάσεις και πλέον κουράζουν απελπιστικά.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑίος κ. Σταθόπουλος δεν κατάφερε σε ένα κρίσιμο ζήτημα να έχει παρόντες ούτε τους δικούς του 16 εναπομείναντες συμβούλους. Τυχαίο; Ή συνέβη στα πλαίσια της πρόθεσης του κ. Σταθόπουλου να αναβάλει τη συζήτηση για τις αρχές του 2019; Και αφού ο σκοπός ήταν σαφής γιατί όλη αυτή η παράσταση που οδήγησε στην μη απαρτία και την αναβολή;

Μάλλον κάποιος είτε δεν έχει συνειδητοποιήσει μετά από 5 χρόνια το ρόλο και τη θέση που κατέχει ή δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει “δέσμευση” …

Έπεται συνέχεια …