ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ – Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης ζητάει την παραίτηση και την έδρα από τον Νίκο Ζόμπολα

Στις 26 Μαΐου στις Δημοτικές Εκλογές  1575 πολίτες της Αγίας Παρασκευής έδωσαν την ψήφο τους στην παράταξη μας δίνοντας μας δυο έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Νίκος Ζόμπολας Δημοτικός Σύμβουλος έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης με την συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα προβάλλοντας το προσωπικό του συμφέρον έκανε δήλωση στήριξης στην δημοτική αρχή χωρίς να έχει ενημερώσει την παράταξη και τον επικεφαλής και χωρίς να περιμένει την επίσημη στάση μας η οποία θα περιέλθει μετά από συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο για να δούμε αν θα καταλήξουμε σε προγραμματική συμφωνία προς όφελος της πόλης. Τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν τις αρχές τις παράταξης και δεν έχουν θέση μέσα σε αυτήν.

Και όλα αυτά όταν η παράταξη μας τον τίμησε δίνοντας του την θέση του οργανωτικού Γραμματέα. Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι σεβόμενοι τον ρόλο που μας έδωσαν οι πολίτες. Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε από τον κ. Ζόμπολα μετά την 1η Σεπτέμβρη να παραδώσει την έδρα στην παράταξη στην οποία ανήκει, αφού κάτω από την σκεπή της κατάφερε να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος. Κατά τα άλλα τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε.


Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Δημοτικός Σύμβουλος 

Επικεφαλής «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά»