Εθιμοτυπική συνάντηση του Συλλόγου Πευκακίων με τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά

Στο Πλαίσιο της εθιμοτυπικής  επίσκεψης στο νέο Δήμαρχο της Πόλης μας κ. Βασίλη Ζορμπά, αλλά  κυρίως στην προώθηση – ανάδειξη  των διαχρονικών προβλημάτων και αιτημάτων της περιοχής μας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/9/2019 και ώρα 3.00 μμ η συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου. 

Ο σύλλογος του παρέδωσε το σχετικό υπόμνημα με αναλυτικά όλα τα αιτήματα της περιοχής καθώς έγγραφο με τις κατά θέματος άμεσες προτεινόμενες ενέργειες.

Παρόντες από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Λαμπρινάκης, η Αντ/δρος κ. Βυρωνία Γιοβανώφ, η Γεν. Γραμματέας κ. Μαρίνα Καλαντζάκη, ο κοσμήτορας κ. Κων/νος Παπουτσής. Επίσης το Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου κ. Αγλαϊα Γεωργακοπούλουκαι το μέλος κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου.  Μας τίμησε με την παρουσία του ο Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής κ. Δημήτρης Ρέγας.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, και  μεταξύ άλλων καταδείχτηκαν και επισημάνθηκαν  ιδιαίτερα:

1. Η Έλλειψη πλήρους κυκλοφοριακής μελέτης καθώς και ή ανάγκη άμεσων στοχευόμενων παρεμβάσεων, ειδικότερα σε δρόμους που κινούνται τα παιδιά κατά την μετάβαση στα σχολεία.
2. Για το Αθλητικό κέντρο, η ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων, ώστε μέχρι να υλοποιηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, να αποδοθεί στους κατοίκους καθαρός και ασφαλής.
3. Η ανάγκη κατασκευής και παρεμβάσεων για σχολικά Κτήρια, παιδικές χαρές, πλατείες, πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις, διαβάσεις, καταπατημένα οικόπεδα, παράνομες πινακίδες, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, αστοχίες ΔΕΚΟ, φωτισμός, καθαριότητα, ασφάλεια.

Ο σύλλογος ευχαριστεί  θερμά τον Δήμαρχο της Πόλης  για την υποδοχή και το ενδιαφέρον του που έδειξε  στα προβλήματα της περιοχής μας, ο οποίος με την σειρά του, δεσμεύτηκε ότι θα τα μελετήσει και με πρακτικό αλλά και υπεύθυνο  τρόπο θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις, ανανέωσε  δε για την  Τετάρτη 2/10/2019 και ώρα 2:00 μμ. το ραντεβού μας  για επί τόπου συζήτηση, στο αθλητικό κέντρο της περιοχής.