Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Παρασκευή

Νέα γραφεία άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Αγία Παρασκευή στην οδό Ηρώων Πολυτεχνίου 4 στον τρίτο όροφο (στη κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής) και χθες το βράδυ  1η Φεβρουαρίου 2013 έγιναν τα εγκαίνια  παρουσία πολλών βουλευτών αλλά τοπικών παραγόντων της πολιτικής ζωής.

Την εκδήλωση οργάνωσε η κα Αρχοντούλα Καλογερά (πρώην αντιδήμαρχος  και υποψήφια με τη “ΝΙΚΗ για την Αγ. Παρασκευή”)  και παρουσίασε τους ομιλητές οι οποίοι κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος.

Αναφέρθηκαν προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με άξονες την προστασία της κοινωνίας που πλήττεται από την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης και των δανειστών, την ανάγκη κατάργησης των μνημονίων και όλων των νεοφιλελεύθερων πολιτικών στην χώρα μας και στην Ευρώπη και για άλλη οικονομική και κοινωνική πολιτική με παραγωγική ανασυγκρότηση από μια κυβέρνηση της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναδείχτηκε η ανάγκη στήριξης  όλων των κοινωνικών στρωμάτων που πλήττονται, η ανάγκη αντίστασης στις μνημονιακές δεσμεύσεις που υλοποιούνται με την συγχώνευση- κατάργηση υπηρεσιών. Αναφέρθηκε  η ανάγκη στήριξης των κοινωνικών θεσμών και των θεσμών αλληλεγγύης. Κύριο μέλημά τους να παλέψουν στη Βουλή για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και όχι για ψηφοθηρία και αύξηση ποσοστών στα γκάλοπ.

Τα εγκαίνια έγιναν με μεγάλη συμμετοχή πολιτών της Αγίας Παρασκευής και όμορων Δήμων. Ομιλητές ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Χαρά Καφαντάρη, κ. Απόστολος Ι. Αλεξόπουλος,  κ. Στάθης Παναγούλης, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου και κ. Νάντια Βαλαβάνη και ο επικεφαλής της τοπικής δημοτικής παράταξης “ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή” κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Παρόντες και οι κύριοι Σ. Παπαμιχαήλ και Δ. Μπεθάνης.

Μετά την αναχώρησή μας πληροφορηθήκαμε ότι προσήρθαν οι βουλευτές κ. Ρένα Δούρου, κ. Δημήτρης Τσουκαλάς και κ. Δημήτρης Στρατούλης.