Προσφορά αίματος από το Γιάννη Μυλωνάκη στη δράση του 3ου Συστήματος Προσκόπων

Για μία ακόμη φορά ο επικεφαλής των “Αλλάζουμε”, Γιάννης Μυλωνάκης, βρέθηκε στην καρέκλα της αιμοδοσίας με πλατύ χαμόγελο. Αυτή τη φορά ενίσχυσε τη δράση του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής. Δυνατό παράδειγμα για τους νέους της πόλης μας, που αξίζει να το ακολουθήσουν όλες οι ηλικίες που είναι σε θέση να προσφέρουν αίμα. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος παλαιότερα:

«Δίνουμε 10′ από τη ζωή μας … για να δώσουμε ζωή!

Σε σχόλιό του σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει: “Θερμά συγχαρητήρια στο 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής και στην αρχηγό Sophie Dagalaki για την άψογη διοργάνωση της αιμοδοσίας και τις πολύ όμορφες πρωτοβουλίες για τον καλλωπισμό του χώρου όπου φιλοξενούνται οι πρόσκοποι στο Πάρκο Στ. Κώτσης”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.