ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρότατο τροχαίο στην Αγία Παρασκευή, Λευκωσίας & Γοργοποτάμου

IMG_1255 copy

29/11/2013

Σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 20:40μμ απόψε στην περιοχή του Τσακού.

Συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Λευκωσίας και Γοργοποτάμου συγκρούσθηκαν σφοδρά ΙΧ αυτοκίνητο με μοτοσυκλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μοτοσικλετιστής ερχόμενος από την οδό Γοργοποτάμου με ταχύτητα παραβίασε το STOP που υπάρχει στο σημείο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τύπου τζιπ. Από τη σύγκρουση χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι ο μοτοσικλετιστής (στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται τα αίματα στο δρόμο) και παρόλο που έσπευσαν τόσο η αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, οι πιθανότητες να επιβιώσει είναι λίγες.

Το δε αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi PAJERO προσπαθώντας να αποφύγει το μηχανάκι έπεσε με ορμή σε τσιμεντένιο τοιχίο κατοικίας, το έσπασε και εισχώρησε στην αυλή του σπιτιού.

Να σημειώσουμε ότι στο σημείο που βρίσκεται το STOP υπάρχει μονίμως, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, σταθμευμένο ένα τροχόσπιτο που εμποδίζει την ορατότητα. Εδώ θα πρέπει να επέμβει η τροχαία και να ελέγξει κατά πόσο το τροχόσπιτο είναι σταθμευμένο “νόμιμα” και πόσο ορατό είναι το σήμα του STOP.

Οι υλικές ζημιές πολλές, αλλά αυτό που μετράει πάντα είναι οι ανθρώπινες ζωές.

Η ιστοσελίδα AgiaParaskevi-images.gr πάντα κοντά στα γεγονότα, φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

 





.