Νήπια και Χορωδίες είπαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

kalanta2013 025

Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς υποδέχτηκε στο Δημαρχείο   , την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, τα παιδιά του Β΄ Νηπιακού Σταθμού  (Λάδωνος) , τα οποία τηρώντας την παράδοση των ημερών, έψαλαν  τα κάλαντα και με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο χάρισαν μελωδικές ευχές  για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.

Τα παιδιά συνόδευσαν  η Πρόεδρος  των Παιδικών Σταθμών κα. Έφη Καψοκεφάλου ,ο Αντιπρόεδρος κ. Διονύσης Λέκκας ,η Προϊσταμένη Διεύθυνσης κα. Ντουντούμη, η Προϊσταμένη του Σταθμού κα. Παπαζέκου, η Μουσικολόγος κα. Αυδούση και οι δάσκαλοι τους.

Την ίδια ημέρα, το Δημαρχείο επισκέφθηκαν επίσης και έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα τα παιδιά από το «Χοροστάσι», συνοδευόμενα από τη δασκάλα τους κα. Βασίλω Ιωάννου. Τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς καταχειροκροτούμενα από το Δήμαρχο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου έψαλλαν τα κάλαντα τα μέλη της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου τα μέλη της Μεικτής Βυζαντινής Χορωδίας Αγίας Παρασκευής, η οποία δημιουργήθηκε από τον αείμνηστο Πρωτοψάλτη του Ι.Ν Αγίας Παρασκευής Χρήστο Χατζηνικολάου.

Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε όλους  με χαρά , έψαλε μαζί τους τα κάλαντα και προσέφερε γιορτινά δώρα και κεράσματα , ευχόμενος από καρδιάς  καλά Χριστούγεννα και μια Νέα Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη και Δημιουργικότητα για να καταφέρει η χώρα μας να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη νεώτερη γενιά.

 

Παρόντες  επίσης o Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουτσινάς , οι Αντιδήμαρχοι κκ. Τσιαμπάς, Παναγόπουλος, Κωστόπουλος, Παπαδοπούλου και Μουχτούρη, ο Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΟΔΑΠ κκ. Παπασπύρος και Σταθόπουλος.

Τέλος, τα κάλαντα έψαλε  στα μέλη της Δημοτικής Αρχής, μουσικό συγκρότημα το οποίο απαρτίζουν μαθητές του 2ου γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενο από τον Διευθυντή κ. Αναστασίου και τους καθηγητές τους.


Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook