Πασχαλινές εορταγορές στα Κ.Α.Π.Η Αγίας Παρασκευής

Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, πραγματοποίησε Πασχαλινές Εορταγορές, την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 ,με κατασκευές από τις ομάδες Εργοθεραπείας και Ζαχαροπλαστικής. Οι εορταγορές πραγματοποιήθηκαν στα δύο τμήματα του Κ.Α.Π.Η.
Τα μέλη των ομάδων «δούλεψαν» με κέφι και συνέπεια προκειμένου να υπάρχει ποικιλία, πρωτοτυπία και επάρκεια στις κατασκευές των φετινών εορταγορών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νίκος Κωβαίος, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Δημήτρης Αλεφαντής, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για την Αγία Παρασκευή» κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος και πολλά μέλη του Κ.Α.Π.Η που στήριξαν το σκοπό μας.
Είναι μία ακόμα πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους άπορους, μοναχικούς και ασθενείς συνανθρώπους μας, που ζουν στις γειτονιές της πόλης μας, καθώς τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες τους σε σίτιση, θέρμανση, ένδυση κ.λ.π.
Είναι καθήκον όλων μας να στηρίζουμε τη συνέχεια στην προσφορά με συνέπεια και αίσθημα αλληλεγγύης, για να μπορεί κάθε συμπολίτης μας να ζει με ποιότητα και αξιοπρέπεια.