Φωτιά στο 3ο Δημοτικό Αγ. Παρασκευής με μικρές ευτυχώς υλικές ζημιές

fotia 3o dimotiko4 copy

Φωτιά σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού σχολείου στον Τσακό  με αποτέλεσμα υλικές ζημιές.

Τη φωτιά φαίνεται ότι έβαλαν μαθητές του σχολείου κατά τις ημέρες των σχολικών διακοπών του Πάσχα  (με κάθε επιφύλαξη αναφέρουμε πληροφορίες από περίοικους), άγνωστο με ποιό σκοπό. Η φωτιά φούντωσε και έκανε ζημιές στους τοίχους και στη μόνωση σωληνώσεων στο ταβάνι. Το παρήγορο είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.

Μόλις ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή για το συμβάν έσπευσε για να δει την έκταση των ζημιών. Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπας και ο αντιδ/ρχος κ. Κωβαίος βρέθηκαν στο σημείο που κάηκε για να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση.

Οι ζημιές ομολογουμένως δεν είναι μεγάλες, είναι όμως επιεικώς ανόητο να καταστρέφονται οι χώροι που  υποδέχονται τις μισές σχεδόν ώρες της ημέρας τους μαθητές, από τους ίδιους τους μαθητές (εάν ευσταθούν οι πληροφορίες μας). Ο Δήμος είχε επισκευάσει τον αύλιο χώρο και τα γήπεδα του σχολείου ώστε τα παιδιά μας να χαίρονται το παιχνίδι τους. Το να συμβαίνουν βανδαλισμοί και φωτιές στα σχολεία δεν οφελεί κανέναν.

fotia 3o dimotiko2 copy

fotia 3o dimotiko1 copy

fotia 3o dimotiko3 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook