Η Ελένη Δάβαρη … άστραψε και βρόντηξε στο Δ.Σ…

Μαινόμενη Ελένη Δάβαρη ζωντάνεψε τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

dimotiko symboulio-proedrio--

Παίρνοντας το λόγο η κ. Δάβαρη δήλωσε ότι χαίρεται που δεν θα είναι δημοτική σύμβουλος από το Σεπτέμβριο λόγω της άσχημης κατάστασης που επικρατεί στο ΔΣ. Στη συνέχεια προς έκπληξη πολλών, στράφηκε λεκτικά εναντίον του δημοτικού συμβούλου κ. Παπασπύρου χρησιμοποιώντας υποτιμητική συμπεριφορά και απαξιωτικές εκφράσεις. Εκφράσεις τύπου: “ποιός είστε εσείς;” και ” το ονοματάκι σας;” πιστεύουμε ότι δεν αρμόζουν σε δημοτική σύμβουλο και μάλιστα του κύρους της κ. Δάβαρη.

Ευθέως δε, κατηγόρησε με μένος τον κ. Παπασπύρο, ότι είναι δική του ευθύνη το χάσιμο των εκλογών από τον κ. Ζορμπά.

Η μπάλα πήρε και την κ. Παπαδοπούλου όταν δέχτηκε κι αυτή λεκτική επίθεση ακούγοντας την κ. Δάβαρη να λέει “κ. Παπαδοπούλου είστε ανύπαρκτη”!

Διερωτόμαστε ποιός ήταν ο λόγος που οδήγησε την κ. Δάβαρη να εκφραστεί με τόσο πάθος εναντίον των συναδέλφων της και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι εναντίον της. Το μόνο που ίσως θα μπορούσαμε να υποθέσουμε, είναι ότι ενοχλήθηκε με την αντιμετώπιση του θέματος πυροπροστασίας του Υμηττού που είχε προηγηθεί. Η κ. Δάβαρη ως γνωστόν ασχολείται ενεργά με το θέμα αυτό και μάλιστα παραβρέθηκε στις συναντήσεις των εθελοντών στον Υμηττό που διοργανώθηκαν από τον κ. Σταθόπουλο και τη “ΝΙΚΗ”. Μπορεί φυσικά και να κάνουμε λάθος και απλά τελειώνοντας η θητεία της να της βγήκε η πίκρα για τα όσα έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής. Το σίγουρο είναι ότι δεν περιμέναμε έναν τέτοιο επίλογο.

Διερωτόμαστε επίσης, γιατί τον κ. Παπασπύρο; Γιατί την κ. Παπαδοπούλου;

Άγνωσται αι βουλαί … της Ελένης!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter