Συνάντηση του Συλλόγου Επιστημόνων με το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

 01 h2

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η πρώτη συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννη Σταθόπουλο, που πραγματοποίησαν στις 14/10/2014, ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Φιλιππίδης και τα μέλη του Συλλόγου Επιστημόνων Αγ. Παρασκευής, ο Αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Μπριάννης, η Γ.Γ. κα Σταματία Μπέτση και το μέλος του Δ.Σ. κα Καλλιρρόη Στρατηγέα, παρουσία από την πλευρά του Δήμου των κ.κ. Γεράσιμου Βλάχου, Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Ιωάννη Σιδέρη, Αντιδημάρχου Δ/νσης Περιβάλλοντος.

Η συνάντηση δεν περιορίστηκε στο εθιμοτυπικό και υπήρξε γόνιμη συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, που είναι συνυφασμένα με τους επιστήμονες και την ανάπτυξη του εθελοντισμού και των κοινωνικών δομών της Αγ. Παρασκευής. Ζητήθηκε η κοινή συνεργασία και η πραγματοποίηση ημερίδων, εκδηλώσεων για θέματα εθελοντισμού, περιβάλλοντος, πολιτισμού, αθλητισμού και κοινωνικής μέριμνας, μέσω μιας συνεργασίας με τους επιστήμονες, ενώ ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, από την πλευρά του εξέφρασε το ενδιαφέρον και την πρόθεσή του να υπάρξει συστηματική συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα, καθώς και την επιθυμία του να συμβάλει στην προσπάθεια επίτευξης κοινών στόχων με το σύλλογο επιστημόνων Αγίας Παρασκευής.

 

       ΓΙΑ   ΤΟΝ   ΣΥΛΛΟΓΟ   ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ  ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                          ΜΙΧΑΛΗΣ  ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ                         ΣΤΑΜΑΤΙΑ  ΜΠΕΤΣΗ

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.