Οι ομάδες βόλλεϋ του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ νικήτριες σε όλα τα γήπεδα (video)

Ανασκόπηση των αγώνων volley του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

του Σαββάτου 15 Νοεμβρίου 2014.

ΠΗΓΑΣΟΣ Κορασίδες-1 Πηγασος-Παπαγος15-11-14β copy

Παρόλο που έπαιξαν με ελλείψεις λόγω τραυματισμών, οι κορασίδες-1 του Πηγάσου έδειξαν ότι αποτελούν ομάδα που δεν φοβάται να πάρει τη νίκη. Πέτυχε μία ακόμα νίκη επί του ΑΣ Παπάγου στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος με 3-0, σε έναν δύσκολο αγώνα αφού οι αθλήτριες του Πηγάσου δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Παπάγος προσπάθησε, μάλιστα στο 2ο σετ προηγήθηκε με αρκετούς πόντους βρίσκοντας χαλαρή την Αγιοπαρασκευιώτικη ομάδα, αλλά δεν κατάφεραν να αντέξουν μέχρι τέλους και έχασαν το σετ. Ακολούθησε ένα άνετο 3ο σετ και η λήξη με ένα ακόμα νικηφόρο αγώνα.

Το κλειστό της Νότου για μία ακόμα φορά πήρε αθλητική φωτιά!

Πηγασος-Παπαγος15-11-14γ copyΟ Πήγασος βοηθήθηκε όπως πάντα και από την εξέδρα που τον ακολουθεί και τον εμψυχώνει.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1 – ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ         3 – 0

Τα σετ αναλυτικά:  25-21,   26-24,  25-15

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Γκίκα Νεφέλη (Α),  Λιβιεράτου Νεφέλη, Αγγελή Αριάννα, Κοντού Αννα (λ), Μωραΐτη Αγγελική, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Κυριαζή Χρύσα,  Κοτσαρίδου Ζωή, Μαντζάνα Μαρία.

Για τον ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Προπονητής: Ν. Γιαννόπουλος

Παίκτριες: Α. Εμμανουήλ (Α), Σ. Παπαγγελή, Ε. Λαμπράκη, Α. Σοφιανού, Κ. Κασφίκη, Μ. Φράγκη, Ε. Γατοπούλου, Φ. Αλεξοπούλου, Γ. Παπαδήμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρήγας Κων/νος, Καρατζογλίδου Σοφία

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 22/11/14 στις 13:30μμ με τον ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στο γήπεδο Μάρκος Παπαδάκης.

Πηγασος-Παπαγος15-11-14α copy

Φάσεις από τον αγώνα

.

 

 **************************************************************************

ΠΗΓΑΣΟΣ  Κορασίδες-2

κορασιδες-2, 15-11-14α

 Παράλληλα με τον αγώνα των κορασίδων-1, νικηφόρα πέρασαν από το Χαλάνδρι οι κορασίδες-2 του ΠΗΓΑΣΟΥ. Όπως φαίνεται και η ομάδα εκτός συναγωνισμού του βόλλευ προχωράει ακάθεκτη. Λύγισαν τον ΠΑΚ Χαλανδρίου με 3-0 σετ και συνεχίζουν δυναμικά και με πείσμα τον πορεία προς τη κορυφή.

Λόγω που ο προπονητής της ομάδας κ. Παύλου βρισκόταν την ίδια ώρα στον αγώνα εντός συναγωνισμού των κορασίδων-1, τη δεύτερη ομάδα κοουτσάρισε επιτυχώς ο πρόεδρος του σωματείου κ. Σίμος Αντωνίου.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-2 – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2      0 – 3

Τα σετ  13-25/10-25/17-25

Προπονητής: Στη θέση του προπονητή κοουτσάρισε ο πρόεδρος κ. Σ. Αντωνίου

Παίκτριες: Παπανικολάου Αναστασία (Α), Καρρά Σμαράγδα, Οικονομάκου Μαριάννα, Παπανικολάου Μαρία, Κεχρή Στέβη, Ασπρούδη Μαρίνα, Πικούλη Αικατερίνη, Κακοσούρη Φαίη, Δημητρίου Ελεωνόρα, Βαρδουλάκη Κ., Ανδριοπούλου Γ.

Επόμενος το Σάββατο 22/11/14, στις 19:30μμ εντός έδρας με το ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-2.

κορασιδες-2, 15-11-14β
κορασιδες-2, 15-11-14γ

 *************************************************************************

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

παγκορασιδες πηγασος 2014

Τρίτο νικηφόρο αποτέλεσμα την ίδια ημέρα. Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έδωσαν οι παγκορασίδες εκτός έδρας κέρδισαν με 2-3 τα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ.

φιλικό: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ   2 – 3

Τα κορίτσια που δεν έχουν ακόμα αρχίσει τους επίσημους αγώνες τους, προετοιμάζονται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Στον φιλικό αγώνα δοκιμάστηκαν όλες οι κοπέλες, σε καθε σετ υπήρχε και διαφορετική σύνθεση και όλες άξια οδήγησαν την ομάδα στη νίκη.

*****************************

PHGASOS SHMAΤο βόλλεϋ του ΠΗΓΑΣΟΥ συνεχώς αποδεικνύει ότι έχει καρδιά, δύναμη, αντοχή και μπορεί και θέλει να ανέβει ψηλά. Οι αθλήτριες, που είναι παιδιά της Αγίας Παρασκευής, έχουν μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν. Έχουν δίπλα τους ανθρώπους που νοιάζονται πρώτα γι’ αυτές και μετά για τις νίκες και τον πρωταθλητισμό και αυτό το εισπράττουν κάθε μέρα.

Το βόλλεϋ του ΠΗΓΑΣΟΥ έχει αθλητικό σκοπό και αγωνιστικό στόχο και δεν μένει στα εφήμερα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις αθλήτριες.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.