Απίστευτα γεγονότα! Σύζυγοι υπαλλήλων του Δήμου γρονθοκόπησαν εργάτη του νεκροταφείου!

νεκροταφείο - μπουνιές

Πρωτοφανή γεγονότα συμβαίνουν στο Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής.

Σε μεσημεριανό μας άρθρο σας αναφέραμε προπηλακισμό εργαζόμενου του νεκροταφείου και την παρουσία περιπολικού στο χώρο. Μετά από έρευνα πληροφορηθήκαμε ότι δύο σύζυγοι κυριών εργαζομένων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής προσήλθαν στο χώρο του Κοιμητηρίου διαπληκτίστηκαν και γρονθοκόπησαν εργαζόμενο εν ώρα εργασίας. Μάλιστα ο ένας εξ’ αυτών φέρεται να σήκωσε ένα φτυάρι με σκοπό να το καταφέρει στο κεφάλι του εργάτη του νεκροταφείου, αλλά επενέβησαν κάποιοι ψυχραιμότεροι και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η αστυνομία κλήθηκε και έφτασε στο σημείο, όμως οι δύο άντρες πρόλαβαν και διέφυγαν. Η αιτία ήταν κουβέντες που τους μετέφερε κάποιος και τους εξαγρίωσαν (τελικά μάλλον δεν ευσταθούσαν).

Στο Κοιμητήριο βρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος εξέτασε το θύμα με την ιδιότητα του ιατρού, του έδωσε οδηγίες και τον συμβούλευσε να μεταβεί στο ΠΕΔΥ την Δευτέρα για λήψη ακτινογραφιών αν συνεχίσει ο πόνος στα πλευρά όπου δέχτηκε τα χτυπήματα. Όπως μας πληροφόρησε ο κ. Ζορμπάς ενημέρωσε τον Δήμαρχο για όσα εκείνος γνώριζε και όσα άκουσε, πως ο Δήμαρχος γνωρίζει επακριβώς για ποιους συζύγους πρόκειται και πως θα διεξάγει Ε.Δ.Ε. (ένορκη διοικητική εξέταση), για τα αποτελέσματα της οποίας ο κ. Ζορμπάς δεν είναι και τόσο αισιόδοξος.

Από έγκυρες πληροφορίες μάθαμε επίσης ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος που γρονθοκοπήθηκε, είχε υπόλοιπο κανονικής αδείας από το έτος 2015. Το μεσημέρι μετά το περιστατικό, κλητήρας του προσκόμισε έγγραφο με το οποίο του ανακοινώθηκε ότι από τη Δευτέρα παίρνει την περσινή του άδεια ΧΩΡΙΣ ο ίδιος να την έχει ζητήσει!!! Τυχαίο;;;

Σύμφωνα με το νόμο η υπηρεσία μπορεί να δώσει άδεια στον υπάλληλο όταν αυτή κρίνει, χωρίς να έχει αιτηθεί από εκείνον, αλλά αποστολή με κλητήρα, χωρίς ενημέρωση από τον άμεσα προϊστάμενο και μετά από σοβαρό περιστατικό είναι λίγο περίεργο.

Με αφορμή το περιστατικό ο κ. Ζορμπάς μας πληροφόρησε για μια πολύ σοβαρή έγγραφη καταγγελία που έχει πρωτοκολληθεί στο Δήμο από εργαζόμενους του νεκροταφείου κατά του νέου προϊστάμενου. Το ερευνάμε και σύντομα θα σας ενημερώσουμε.

 

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter