ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Έσκασε βόμβα μεγατόνων για το Δήμο -ΑΚΥΡΗ η σύμβαση με το ΕΜΠ, λέει τοΤΕΕ!

Δήμος Αγ. Παρασκευής - Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Τα στοιχεία μιλούσαν από μόνα τους, ήταν συγκεκριμένα και πολλά. Όμως η Δημοτική Αρχή εθελοτυφλούσε παρασέρνοντας και άλλους μαζί.

Το φώναζε η παράταξη Ζορμπά στο δημοτικό συμβούλιο, ότι η εν λόγω προγραμματική σύμβαση με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχει πολλά κενά. Κάποιοι δίστασαν για λίγο, αλλά τελικά ακολούθησαν ωσάν πρόβατα τη Δημοτική Αρχή. Έπειτα ήρθε η καταγγελία όλων των στοιχείων από την παράταξη Ζορμπά στο Τεχνικό Επιμελητήριο και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Τότε σας είπαμε ότι τα μηνύματα που λαμβάναμε ήταν ενθαρρυντικά και τελικά δικαιωνόμαστε.

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε αποκλειστικά την απάντηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στην καταγγελία της παράταξης του Βασίλη Ζορμπά , για τη σύμβαση με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που είχε ψηφίσει πρόσφατα η δημοτική αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου.

Η απάντηση είναι καταπέλτης για τη Δημοτική Αρχή!

Όπως φαίνεται από την απάντηση του ΤΕΕ, δικαιώνεται ο Βασίλης Ζορμπάς και η σύμβαση είναι ΑΚΥΡΗ. Το ΤΕΕ λέει μάλιστα, ότι αυτό που θα κάνει το ΕΜΠ δεν είναι έρευνα, όπως τη “βάφτισε” ο Δήμαρχος και η παράταξή του, αλλά μελέτη και χρειάζεται διαγωνισμός. Δεν το γνώριζε αυτό η κ. Πετσατώδη των Τεχνικών Υπηρεσιών;

Να θυμήσουμε, ότι η Δημοτική Αρχή ανέθεσε τη δουλειά ύψους 64.000 ευρώ, απευθείας σε συγκεκριμένη ομάδα ατόμων.

Μένει να δούμε τώρα, τί θα κάνει ο Δήμαρχος και η αντιδήμαρχος κ. Ελισάβετ Πετσατώδη, που είχαν υπερασπιστεί την σύμβαση. Ευθύνη όμως φέρουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που αυτοί οι δυο τους έπεισαν και την ψήφισαν.

ΥΓ. Μείνετε μαζί μας. Έρχονται κι άλλα! Είπαμε, αυτή η Δημοτική Αρχή είναι χρυσορυχείο ειδήσεων.

EPISTOLH_TEE_06-04-2016_Page_1a copyEPISTOLH_TEE_06-04-2016_Page_2a copy