Άκυρες οι αποφάσεις για αύξηση στα δίδακτρα Εργαστηρίων Τέχνης-Δημοτικού Ωδείου-Αθλητικών Προγραμμάτων

Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, η οποία έκανε  δεκτή σχετική προσφυγή μας, ΑΚΥΡΩΣΕ όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, που λήφθηκαν στη συνεδρίασή του της 15ης Σεπτεμβρίου 2016. Να σημειώσουμε, ότι οι αποφάσεις ακυρώθηκαν, γιατί η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ δεν τήρησε τη νομιμότητα. Το γεγονός αυτό, της μη τήρησης της νομιμότητας, είχαμε επισημάνει τόσο στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρη Παπαμιχαήλ  όσο και στο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. , για να προλάβουμε τις δυσμενείς εξελίξεις. Η αυταρχική και αλαζονική δημοτική Αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, ούτε καν είχε απαντήσει στην έγγραφη επισήμανσή μας και προχώρησε παρανομώντας, υποχρεώνοντάς μας σε προσφυγή στον Ελεγκτή Νομιμότητας.

Μεταξύ των αποφάσεων που ακυρώθηκαν, είναι:

  1. Η απόφαση για την αύξηση των διδάκτρων στα Εργαστήρια Τέχνης.
  2. Η απόφαση για την μείωση των εκπτώσεων στο Δημοτικό Ωδείο.
  3. Η απόφαση για την αύξηση των συνδρομών σε Αθλητικά Προγράμματα.

Παρά τη νέα της καταδίκη  (έχει προηγηθεί η ακύρωση απόφασής της για απ΄ευθείας ανάθεση δήθεν «ερεύνης», σε συγκεκριμένη ομάδα του ΕΜΠ, ύψους 65.000 ευρώ περίπου), η δημοτική Αρχή παραμένει αμετανόητη. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 6ης Δεκεμβρίου 2016, υπερασπίστηκε τις παράνομες πράξεις της αντί να ζητήσει συγγνώμη.

Με την ακύρωση των παραπάνω αποφάσεων για τα δίδακτρα-συνδρομές, δίνεται όμως η ευκαιρία στη δημοτική Αρχή, να επανεξετάσει την πολιτική της των εξοντωτικών αυξήσεων, που επέβαλε σε καιρό οικονομικής κρίσης. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι θα το σκεφθεί πλέον σοβαρά.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter