Γυμναστές VS ΠΑΟΔΑΠ – Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, εκδίκαση της αγωγής μεθαύριο την Παρασκευή

ΠΑΟΔΑΠ βόμβα γυμναστές

Πριν ένα χρόνο γράφαμε ότι υπάρχουν γυμναστές στον ΠΑΟΔΑΠ που παραμένουν απλήρωτοι και πως κατέθεσαν αγωγή κατά του Οργανισμού διεκδικώντας τα χρήματά τους. Τότε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Παπαμιχαήλ υποστήριξε στο δημοτικό συμβούλιο ότι “πράγματι υπάρχουν απαιτήσεις” και πως “μέσα στους επόμενους μήνες το πρόβλημα θα λυθεί δίκαια και ισορροπημένα”. Αργότερα σε κάποιες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου η Δημοτική Αρχή υποστήριζε ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί και η Διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ ότι δεν υπάρχει ζήτημα.

Να όμως που για μία ακόμα φορά δικαιωνόμαστε. Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης του κ. Σπύρου Παπασπύρου, μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, η αγωγή των γυμναστών εκδικάζεται την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017.

 

Διαβάστε τι γράφει ακριβώς ο κ. Παπασπύρος.

“Για το θέμα των Γυμναστών του ΠΑΟΔΑΠ, τους οποίους η αριστερή και “φιλεργατική” μας δημοτική Αρχή “πέταξε στο δρόμο”, μετά το καλοκαίρι του 2015, αφού τους είχε και εργάζονταν χωρίς ασφάλιση και μισθό για 3 μήνες (συνολικά, οι οφειλές προς αυτούς ανέρχονται σε περίπου 50.000 ευρώ, εκτός από τα ένσημά τους), σας έχω ενημερώσει στο παρελθόν. Όπως και για το ότι οι Γυμναστές αυτοί κατέθεσαν αγωγή κατά του Δήμου. Το θέμα είχε τεθεί πολλές φορές και στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η δημοτική Αρχή, πάντα διέψευδε το γεγονός και μάλιστα επιμόνως και κατηγορούσε την αντιπολίτευση για ‘διασπορά ψευδών ειδήσεων”.

Σας πληροφορώ, ότι η αγωγή των Γυμναστών κατά του Δήμου, εκδικάζεται την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Όσο για τη δημοτική μας Αρχή ή μας κορόϊδευε όλους (το πιθανότερο) διαψεύδοντας ή “δεν ξέρει που πάν΄ τα τέσσερα” (αυτό, φυσιολογικό). Θα ήθελα να μπορώ να προβλέψω, τί θα πουν, όταν “σκάσουν” και οι αγωγές των Καθηγητών των Εργαστηρίων Τέχνης και του Δημοτικού Ωδείου (8 περίπου μήνες απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, συνολικό ύψος οφειλής άνω των 120.000 ευρώ). Αλήθεια, αφού οι μαθητές πλήρωναν τα δίδακτρά τους αλλά οι Καθηγητές δεν πληρώνονταν, τί απέγιναν τα χρήματα των διδάκτρων;”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter