“Σκοτώθηκαν” να υπογράψουν τη σύμβαση για το παγοδρόμιο μετά τις αποκαλύψεις του images

Γράφει η Λένα Μαρκή

Έσπευσε ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος να νομιμοποιήσει την εγκατάσταση του παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία μετά τις χθεσινές μου αποκαλύψεις όταν στο άρθρο με τίτλο: “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Χωρίς σύμβαση και αδειοδότηση λειτουργούν τα παιχνίδια στην πλατεία. Τι κάνει ο Δήμαρχος;” έγραφα ότι δεν υπάρχει σύμβαση μεταξύ Δήμου και επιχειρηματία για τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Ήρθε λοιπόν η επιβεβαίωση μέσα από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου δημοσιεύτηκε σήμερα 21-12-2017 η απόφαση του Δημάρχου για την άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας “ψυχαγωγικής παιδείας”.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή είναι τραγικό να μας διοικούν άνθρωποι με ανευθυνότητα και επιπολαιότητα, θα γράψω μόνο μερικές παρατηρήσεις και εσείς οι πολίτες μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας.

  • η αίτηση του επιχειρηματία έγινε μόλις σήμερα, 21-12-2017 (προφανώς από λάθος γράφεται 2016), ενώ λειτουργεί την εγκατάσταση εδώ και 10 ημέρες!!!
  • μόλις σήμερα, 21-12-2017, έγινε η υπ’ αριθμ. 45041 σύμβαση μίσθωσης χώρου!!!
  • δηλαδή αν δεν είχα βγάλει στη δημοσιότητα το θέμα, οι εγκαταστάσεις στην πλατεία Αγίας Παρασκευής θα λειτουργούσαν χωρίς άδεια και κατά παράβαση των νόμων με την ανοχή και εις γνώση του Δημάρχου!!!
  • τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για φέτος στην πλατεία Αγίας Παρασκευής θα είναι τα εξής … ένα, το παγοδρόμιο!!!
  • αγαπητοί συνδημότες να ξέρετε ότι εμείς θα πληρώσουμε το ρεύμα της λειτουργίας του έως τις 9/1/2018 και το εισιτήριο!!!
  • για μια ακόμα φορά βγαίνω αληθινή με στοιχεία και επιβεβαιωμένη από τον ίδιο το Δήμαρχο!!!

Και έπειτα ο κ. Σταθόπουλος ζητάει οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής να γίνουν και δημότες … Το πιο πιθανό είναι με όλα αυτά τα τραγελαφικά να αλλάξουν δήμο και οι ήδη υπάρχοντες.

Και τέλος, ευτυχώς που ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος και οι άμεσοι συνεργάτες του … ΔΕΝ διαβάζουν το aparaskevi-images.gr !

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter