Αποκατάσταση φθορών σε σχολεία, πεζοδρόμια, παιδικές χαρές & πλατείες του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής για μια πόλη που θα έχει την εικόνα και θα παρέχει την ποιότητα ζωής που αξίζει στους κατοίκους της, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υλοποιεί με εντατικούς ρυθμούς το έργο εξωραϊσμού και αποκατάστασης φθορών σε σχολεία, πεζοδρόμια, πλατείες και παιδικές χαρές της πόλης.

Αξιοποιώντας στο έπακρο το ανθρώπινο υλικό το οποίο εξασφάλισε μέσω συμβάσεων ΓΣΕΕ, ο Δήμος μας ,με μηδενική επιβάρυνση κόστους εργασίας, πραγματοποιεί εργασίες αυτεπιστασίας ,ελαιοχρωματισμούς σε πλατείες ,παιδικές χαρές και σχολεία και αποκατάσταση φθορών στα πεζοδρόμια (ελεύθερες, ανασηκωμένες από ρίζες δέντρων πλάκες κ. λ. π.) προκειμένου να διασφαλιστεί η προσβασιμότητα και η ασφαλής διακίνηση πολιτών και ιδιαίτερα ατόμων ΑΜΕΑ και υπερηλίκων.

Συγκεκριμένα ,έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες στα 4ο και 10ο Δημοτικά Σχολεία και στόχος είναι, μέχρι την λήξη των συμβάσεων, να έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν οι εργασίες για το 3ο και 4ο Γυμνάσιο και για το 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Επιπλέον, έχουν γίνει οι απαραίτητες τεχνικές επεμβάσεις στην πλατεία και στην παιδική χαρά Κοντοπεύκου, στην πλατεία και σε δύο παιδικές χαρές των Πευκακίων, στην πλατεία και στην παιδική χαρά Τέλου Άγρα και προγραμματίζονται μέχρι τη λήξη των συμβάσεων οι αντίστοιχες τεχνικές επεμβάσεις στην Πλατεία Αγίας Τριάδος, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, στην πλατεία Αη-Γιάννη ,στην οδό Αγίου Ιωάννου και στην περιοχή Τσακού.

Παράλληλα, μέσω εργολαβίας η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προχωρά σε σοβαρές αποκαταστάσεις φθορών σε παγκάκια και μόνιμες εγκαταστάσεις και σε περιφράξεις όλων των πλατειών και παιδικών χαρών της πόλης μας.