2η νίκη για τις κορασίδες της Παλλήνης σε έναν δυνατό αγώνα

20151010_170941

Γερά νεύρα, αντοχή και εμπιστοσύνη ήταν τα εφόδια που έπρεπε να έχει σήμερα η κερκίδα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάντζας.

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα βόλλεϊ ανάμεσα στις Κορασίδες-1 του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ και του ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ απόλαυσαν ένα έντονο και δυνατό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δίκαιο και εν μέρει αναμενόμενο, δίνοντας τη δεύτερη νίκη στην Παλλήνη για την Α΄φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ.

Νίκη λοιπόν με 3-0 σετ (25-18,  25-23,  25-17 )

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια της Παλλήνης προπορεύονταν με μικρή διαφορά, αλλά στο δεύτερο το σκηνικό άλλαξε. Το Χαλάνδρι είχε προβάδισμα μέχρι το 16-16 όπου η Παλλήνη επέβαλε ξανά το δικό της ρυθμό και πήρε το σετ. Στη συνέχεια η αντίπαλη ομάδα άρχισε να κάνει λάθη τα οποία εκμεταλεύτηκαν οι αθλήτριες του Δημήτρη Γιαμαλή και έκαναν το 3-0.

Ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα αφού το προηγούμενο Σάββατο στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος νίκησαν 3-0 την ομάδα του ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ εντός έδρας και με σχετική ευκολία (25-13,  25-5,  25-21).

Η προετοιμασία του καλοκαιριού αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, παρακολουθούμε μια ομάδα με δύναμη, συνοχή και κίνηση, δυνατά καρφιά και δεμένη υποδοχή.

Επόμενος αγώνας με την ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ εκτός έδρας.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-1 ΠΑΛΛΗΝΗ 2015-16Όρθιες από αριστερά: Κόκκινου Τίνα (Α) (14), Οικονόμου Βίκυ (3), Παπαστεφάνου Γεωργία (16), Σπάη Ευφροσύνη (12), Τσόρρι Μαρία (4), Πουρνάρα Νόρα (1), Δημήτρης Γιαμαλής (προπονητής)

Κάτω σειρά από αριστερά: Οικονόμου Ιωάννα (6), Πατσιλίβα Κων/να (10), Λινάρδου Αναΐς (11), Μαυρογένη Μαρίνα (λ) (9), Παλαμάρη Μαρία (2), Αγγελή Αριάννα (8).

20151010_182154

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.