Καυστική επιστολή του Κ. Κουβόπουλου

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ                            

«ΚΩΣΤΑΣ  ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ                       

ΑΓΙΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΝΕΑ  ΕΠΟΧΗ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ  ΝΕΑ  ΠΟΛΗ»

Αγία Παρασκευή  29-3-2012

 

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες .

 

Αυτό και αν δεν είναι θράσος χιλίων πιθήκων . Ο <Σωτήρας> της Πόλης μας , ο δήμαρχος που <ανάπλασε> το ιστορικό Κέντρο της Πόλης  μας, την περίφημη Αγίου Ιωάννου , το έργο που όπως ο ίδιος έλεγε το παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα ολόκληρη η Ευρώπη , το έργο που κατά τα λεγόμενά του τον χειμώνα θα εξέπεμπε θερμότητα , τέτοια , που οι καστανάδες πάνω στις Κινέζικες πλάκες που κατά τον δήμαρχο Ζορμπά προμηθεύτηκε από την Κινέζικη Μαφία , θα έψηναν κάστανα και οι μανάδες τα αυγά των παιδιών τους , το δε καλοκαίρι όλοι μας φορώντας τα μαγιό μας θα κάναμε μέσα στην δροσιά που θα μας προσέφεραν οι μαγικές αυτές πλάκες , την ηλιοθεραπεία μας . Κεραυνοβολημένος λοιπόν  διάβασα την  ανακοίνωση του τέως Δημάρχου Βασίλη Γιαννακόπουλου , ο οποίος με θράσος χιλίων πιθήκων , το ξανατονίζω πάλι αυτό , προσπαθεί  να επανέλθει και πάλι στα Δημοτικά δρώμενα .

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ , με το άτομο αυτό . Ούτε με τα <έργα> του , ούτε με τις <ημέρες> του , γιατί εάν πραγματικά το έκανα θα χρειαζόταν να συγγράψω ολόκληρο επίτομο σύγγραμα , που θα περιλαμβάνει όχι το <έπος  του Γιλγαμές> , αλλά το <έπος του Βασίλη>. Θέλει λοιπόν ο εκ των μονίμων μαρτύρων του Σαμουρέλη  , του ολετήρα αυτού , του παράνομου κατεδαφιστή της  βίλλας Σιστοβάρη , να μας γνωρίσει  ο τύπος αυτός , ο τέως δήμαρχος Γιαννακόπουλος , με την ανακοίνωση που συνέταξε , προφανώς όχι ο ίδιος , αλλά κάποιος άλλος μόνιμος μάρτυρας και αυτός του Σαμουρέλη , διότι το σπορ της γραφής δεν το έχει , βλέπετε ότι όλοι η <παρεούλα>  αυτή , βλέποντας να καταρρέει το οικοδόμημα που με τόσο κόπο και χρήμα έστησαν , συνασπίσθηκαν και απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα , πλέον ,άρχισαν ο ένας να καταθέτει υπέρ του άλλου σε διάφορες δίκες . Λέει λοιπόν  ο τέως , ότι θα μας έχει υπό την προστασία του και αυτός και οι ΜΑΖΙ . Τελικά όμως θα πρέπει κάποιος να μας απαντήσει , εάν ο Δήμος είναι μέσα κατά 19.000.000,00 ευρώ κατά Ζορμπά εξαγγελίες , ή κατά τον τέως παρέδωσε πλεόνασμα . Κάποιος από τους δυο λέει ψέμματα και κατά την γνώμη μου ο τέως από συνήθεια <έξεστιν  ψευδολογείν .

Προφανώς ο τέως δεν έχει αντιληφθεί , ότι το κουβαράκι έχει επικινδύνως μαζευτεί . Έχουν αρχίσει οι Ποινικές και οι Πειθαρχικές διώξεις σε βάρος του για τα <κατορθώματά> του  και σε λίγο θα αρχίσουν και οι Αστικές , προκειμένου να επιστρέψουν στην εστία τους , όλα αυτά που διέφυγαν παρανόμως . Δυστυχώς για αυτόν και τους υπόλοιπους ΜΑΖΙ που του έχουν απομείνει , η κλεψύδρα έχει αδειάσει . Το τέλος το πολιτικό του είναι προ των …πυλών και ο νοών νοείτο .

Τέλος όσα για τα υπόλοιπα που αναγράφει στο διάγγελμά του , ή την πρώτη προς Αγιοπαρασκευιώτες επιστολή του , όπως θέλει ο καθένας εξ ημών την ονομάζει , αρμόδιος να απαντήσει είναι ο φίλος του ο νυν Δήμαρχος κ. Ζορμπάς . Θα περιμένω την όποια απάντησή του , απλά από περιέργεια , διότι πρέπει να σας πω , ότι αν και οι δυο μαζί -όχι οι ΜΑΖΙ- ανοίξουν εκάτερος το στοματάκι τους , ούτε ο Νιαγάρας με τους καταρράκτες του δεν θα προλαβαίνουν …

Κλείνοντας θέλω να σας υποσχεθώ ότι μετά το Πάσχα , θα σας καλέσω σε κάποιο αμφιθέατρο , όπου εκεί θα σας γνωρίσω με κάθε λεπτομέρεια , τι ακριβώς έχει συμβεί με την υπόθεση Σιστοβάρη και πώς και ποιοι επίορκοι πρόδωσαν τον όρκο τους . Προς το παρόν κρατήστε , στο μπροστινό μέρος της κεφαλής σας ότι ΔΥΟ (2) Δικαστικές Αποφάσεις εδέχθησαν ότι η Βίλλα ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς η αρμόδια Πολεοδομία να έχει ΕΚΔΩΣΕΙ , άδεια κατεδαφίσεώς της και άδεια ανεγέρσεως  νέας οικοδομής στην θέσην της . Κρατήστε επίσης στο ίδιο μέρος της κεφαλής σας , ότι ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του ΔΗΜΟΥ και ΔΥΟ ΑΙΡΕΤΟΙ κατέθεσαν ότι η βίλλα δεν έχει κατεδαφισθεί και ευρίσκεται στην θέσην της .!!! Υπομονή και θα τα μάθετε ΟΛΑ , μαζί με τα ονοματάκια τους , για να μείνουν ανεξίτηλα με μαύρα γράμματα γραμμένα στην ιστορία της Πόλης μας .

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Γ  ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ